Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

26 April 2019

Godmorgon! I dag skiner solen igen! Klockan är 07.41 och katten kollar läget. Godmorgon! I dag skiner solen igen! Klockan är 07.41 och katten kollar läget.
Mest klart väder och +12 och ingen vind att tala om. Det ser lovande ut. Mest klart väder och +12 och ingen vind att tala om. Det ser lovande ut.
Det ska bli ännu en jättevarm vårdag. Det ska bli ännu en jättevarm vårdag.
Så det blir en trädgårdsdag i dag igen. Så det blir en trädgårdsdag i dag igen.
Gösta är med mig ute, nu går det bättre och bättre och han vill gärna var ute själv ibland. Men han spanar oroligt mot det håll som en hund i bland springer lös. Och i bland springer faktiskt Gösta är med mig ute, nu går det bättre och bättre och han vill gärna var ute själv ibland. Men han spanar oroligt mot det håll som en hund i bland springer lös. Och i bland springer faktiskt
Det är svårt för Gösta att låta bli att klänga på mig. Då är det knepigt att ta en fin bild på honom när jag kommer nära. Det är svårt för Gösta att låta bli att klänga på mig. Då är det knepigt att ta en fin bild på honom när jag kommer nära.
Han vill bli klappad. Han vill bli klappad.
Och vara i vägen. Och vara i vägen.
Det går inte att ha en katt i knät eller i jorden bland småplantorna som ska skolas om. Det går inte att ha en katt i knät eller i jorden bland småplantorna som ska skolas om.
I källaren hittar jag en mössa som är på väg att komposteras. Maken berättade senare att den låg bland en massa ridgrejor och att han nog sist hade använt den i stallet. Jag virkade den här m I källaren hittar jag en mössa som är på väg att komposteras. Maken berättade senare att den låg bland en massa ridgrejor och att han nog sist hade använt den i stallet. Jag virkade den här m
Det här är ett utmärkt tillfälle att dricka eftermiddagskaffe i solen. Vilken eftermiddag det är! Jag slår på stort i dag och äter både gotlandsbulle och kakku. Det här är ett utmärkt tillfälle att dricka eftermiddagskaffe i solen. Vilken eftermiddag det är! Jag slår på stort i dag och äter både gotlandsbulle och kakku.
Jag passar på att läsa tidningen som jag inte hann med i morse. 3800 passagerare på två kryssningsfartyg! Och så den där komiska 2-miljoners tillfälliga bron över färjeleden. Jag passar på att läsa tidningen som jag inte hann med i morse. 3800 passagerare på två kryssningsfartyg! Och så den där komiska 2-miljoners tillfälliga bron över färjeleden.
Om det är lite färre blåsippor i trädgården i år så är det ju dess då fler av den dubbla blåsippan som växer invid väggen på baksidan av uthuset. Om det är lite färre blåsippor i trädgården i år så är det ju dess då fler av den dubbla blåsippan som växer invid väggen på baksidan av uthuset.
Hepatica nobilils flora plene heter denna naturens nyck på latin. Hepatica nobilils flora plene heter denna naturens nyck på latin.
Nej, den är inte planterad utan har uppkommit helt spontant. Vi har haft den här på samma ställe i säkert 25 år. Nej, den är inte planterad utan har uppkommit helt spontant. Vi har haft den här på samma ställe i säkert 25 år.
Tradera är väl inte lika kul längre då allt blivit oförskämt dyrt. Det blir ingen riktig auktion när utgångspriset är för högt. Men jag kunde inte låta bli att lägga ett bud på sockersk
I kväll blir det riktig pizza med hemgjord toamatsås och egenbakad botten. Dessutom en ugn som det går att grädda pizzan i. I kväll blir det riktig pizza med hemgjord toamatsås och egenbakad botten. Dessutom en ugn som det går att grädda pizzan i.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/26/