Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

27 April 2019

En strålande morgon. Klockan är 09.23 En strålande morgon. Klockan är 09.23
Det är ostliga vindar och +14 just nu. Det är ostliga vindar och +14 just nu.
Det kommer att bli fint väder och behagliga temperaturer i natt. Men det varnas för blåst i morgon. Det kommer att bli fint väder och behagliga temperaturer i natt. Men det varnas för blåst i morgon.
En pallkrage ska bytas ut. Maken är ingång med det redan. En pallkrage ska bytas ut. Maken är ingång med det redan.
Nu blommar hela gräsmattan. Nu blommar hela gräsmattan.
Och jag tar en cykeltur. Och jag tar en cykeltur.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Kejsarkronan blommar! Jag trodde verkligen inte att den skulle gilla den varma torra sommaren i fjol även om den stod i skuggan under valnötsträdet. Det är ju en lundväxt som gillar fukthållande Kejsarkronan blommar! Jag trodde verkligen inte att den skulle gilla den varma torra sommaren i fjol även om den stod i skuggan under valnötsträdet. Det är ju en lundväxt som gillar fukthållande
Den lilla spröda Kungsängsliljan är släkt med Kejsarkronan. Den lilla spröda Kungsängsliljan är släkt med Kejsarkronan.
En del är blommor är rutigare än andra. En del är blommor är rutigare än andra.
Och några är vita. Och några är vita.
Den är fin och lite spöd på något vis. Den är fin och lite spöd på något vis.
Men en växt som gynnades av fjolårets torka är rödplistret. Hela Gotland är täckt av rödplister i år. Men en växt som gynnades av fjolårets torka är rödplistret. Hela Gotland är täckt av rödplister i år.
I vår trädgård är det också fullt med rödplister. Det räknas väl som ogräs, men jag tycker den är fin. I vår trädgård är det också fullt med rödplister. Det räknas väl som ogräs, men jag tycker den är fin.
Vi hade faktiskt några tankar på att grilla i kväll, när vädret är fint. Visserligen har vi inte eldningsförbud här längre, men Räddningstjänsten avråder från att elda. Och sålunda inget Vi hade faktiskt några tankar på att grilla i kväll, när vädret är fint. Visserligen har vi inte eldningsförbud här längre, men Räddningstjänsten avråder från att elda. Och sålunda inget
Det blir alltså lammfärsbiffar på stekpannan med potatissallad. Det blir alltså lammfärsbiffar på stekpannan med potatissallad.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/27/