Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

28 April 2019

Godmorgon! Det är söndag och vi har sovmorgon så klart! Klockan är 09.12. Solen skiner som vanligt. Det känns lite kallare i dag. Godmorgon! Det är söndag och vi har sovmorgon så klart! Klockan är 09.12. Solen skiner som vanligt. Det känns lite kallare i dag.
+11 och 16 i byarna. Lite svalare alltså. +11 och 16 i byarna. Lite svalare alltså.
Nordostlig vind upp till hårda vindbyar låter inte bra. Nordostlig vind upp till hårda vindbyar låter inte bra.
Men det blir en trädgårdsdag i dag ändå. Men det blir en trädgårdsdag i dag ändå.
Man hinner knappt blinka förrän Kejsarkronorna ger upp. Här på skuggsidan är dom fortfarande orange, men på andra sidan - solsidan - har dom börjat blekna. Man hinner knappt blinka förrän Kejsarkronorna ger upp. Här på skuggsidan är dom fortfarande orange, men på andra sidan - solsidan - har dom börjat blekna.
Jag fortsätter att skola om plantor. Jag fortsätter att skola om plantor.
Nu är hela det ena bordet fullt. Hur kunde det bli så här? Nu är hela det ena bordet fullt. Hur kunde det bli så här?
Gösta hänger med mig och klättrar runt i ett förråd. Han blir aldrig vuxen. Gösta hänger med mig och klättrar runt i ett förråd. Han blir aldrig vuxen.
Ingen av oss hinner laga så avancerad söndagsmiddag så här års. Det blir en löjligt enkel fiskrätt med grädde, purjo och dill i dag. Ingen av oss hinner laga så avancerad söndagsmiddag så här års. Det blir en löjligt enkel fiskrätt med grädde, purjo och dill i dag.
Herr Fasan vaktar sitt revir som vanligt. Herr Fasan vaktar sitt revir som vanligt.
Nu har den vita narcissen Thalia börjat blomma. Det finns fler sådana i trädgården någonstans, eller i alla fall funnits. Men den här är dubbel. Nu har den vita narcissen Thalia börjat blomma. Det finns fler sådana i trädgården någonstans, eller i alla fall funnits. Men den här är dubbel.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/28/