Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

3 April 2019

Godmorgon! Solen skiner i dag också som kompensation för förra veckans skitväder. Katt är på utgång. Klockan är 07.57 Godmorgon! Solen skiner i dag också som kompensation för förra veckans skitväder. Katt är på utgång. Klockan är 07.57
+5 grader och blåsigt däremot just nu +5 grader och blåsigt däremot just nu
Men fram på dagen kommer det att bli varmt och fint, men rätt byig vind. Den är i alla falla sydlig. Men fram på dagen kommer det att bli varmt och fint, men rätt byig vind. Den är i alla falla sydlig.
Jag fixar med mina krukor på verandan. Nu gör jag mig av med alla de gamla vissna höstkrukorna och återanvänder gräset från en av dom till vårkrukan här Jag fixar med mina krukor på verandan. Nu gör jag mig av med alla de gamla vissna höstkrukorna och återanvänder gräset från en av dom till vårkrukan här
Och så är jag en sann djurvän, som inte använder mina 30 år gamla påskfjädrar utan färgade lockar av fårpäls. Frågan är om inte de 30 år gamla fjädrarna har gått över preskriptionstide Och så är jag en sann djurvän, som inte använder mina 30 år gamla påskfjädrar utan färgade lockar av fårpäls. Frågan är om inte de 30 år gamla fjädrarna har gått över preskriptionstide
Och de fina blåsipporna gjorda av kottar passar fint med narcisserna. Och de fina blåsipporna gjorda av kottar passar fint med narcisserna.
I går kom den trevliga Retro i lådan. Det blir kul att läsa om Tapio Wirkkalas glaservis Ultima Thule. Av den har jag några föremål, faktiskt. I går kom den trevliga Retro i lådan. Det blir kul att läsa om Tapio Wirkkalas glaservis Ultima Thule. Av den har jag några föremål, faktiskt.
Sedan kommer Maken och hämtar mig hemma när han slutat jobba. Vi åker sedan till Stora Tollby. Alla deras fina krokusar och scilla blommar som bäst nu. Sedan kommer Maken och hämtar mig hemma när han slutat jobba. Vi åker sedan till Stora Tollby. Alla deras fina krokusar och scilla blommar som bäst nu.
Nu ska vi handla lite potatis och morötter. Nu ska vi handla lite potatis och morötter.
Nu har den gröna vitlöken börjat sticka fram. En vårprimör. Nu har den gröna vitlöken börjat sticka fram. En vårprimör.
Sedan räknar Maken i hop vad vi handlat och så swishas summan till grönsaksbonden på Stora Tollby Gård. Enkelt och smidigt. Men det bygger på förtroende. Sedan räknar Maken i hop vad vi handlat och så swishas summan till grönsaksbonden på Stora Tollby Gård. Enkelt och smidigt. Men det bygger på förtroende.
Kanske är det lite färre krokusar i år, men annars har krokusarna klarat torkan i somras bra, precis som narcisserna har gjort Kanske är det lite färre krokusar i år, men annars har krokusarna klarat torkan i somras bra, precis som narcisserna har gjort
Den rosa Vårstjärnan är alldeles underbar. Den rosa Vårstjärnan är alldeles underbar.
Och här blommar mängder av Porslinshyacint. Dom älskar jag! Och här blommar mängder av Porslinshyacint. Dom älskar jag!
Vi kör vidare mot stan. Vi måste äta lite först innan vi går till kören. Här på denna kitchiga diner var det länge sedan vi var och åt. Vi kör vidare mot stan. Vi måste äta lite först innan vi går till kören. Här på denna kitchiga diner var det länge sedan vi var och åt.
Men någon gång måste man ju unna sig lite flottig och salt mat. Men någon gång måste man ju unna sig lite flottig och salt mat.
Mätta och nöjda åker vi nu till kören. Mätta och nöjda åker vi nu till kören.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/3/