Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

30 April 2019

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen. Klockan är 05.50. Solen är nästan uppe. Godmorgon! Jag är uppe med tuppen. Klockan är 05.50. Solen är nästan uppe.
Men det är svinkallt. Men det är svinkallt.
Det ska blir sämre väder. Regn och mulet i dag. Det ska blir sämre väder. Regn och mulet i dag.
Maken och jag åker till Fårösund och simmar innan Maken åker till jobbet. Maken och jag åker till Fårösund och simmar innan Maken åker till jobbet.
Rabarbern har redan börjat titta upp. Rabarbern har redan börjat titta upp.
Och mina vintersådder sköter sig bra. Men nu behöver det gallras. Det är alltid svårt att bredså mikroskopiska frön. Och mina vintersådder sköter sig bra. Men nu behöver det gallras. Det är alltid svårt att bredså mikroskopiska frön.
Den vackra Thalia. Den vackra Thalia.
I kväll har vi gäster. Det är dags att fira Valborg med en temamiddag. Årets tema är Gammalt och Nytt. Det blir bara fokus på mat och umgänge i år. Det blir ingen eld i hamnen i år heller. De I kväll har vi gäster. Det är dags att fira Valborg med en temamiddag. Årets tema är Gammalt och Nytt. Det blir bara fokus på mat och umgänge i år. Det blir ingen eld i hamnen i år heller. De
Det här ska bli spännande. Det här ska bli spännande.
Men först lite bubbel. Men först lite bubbel.
Stickan får komma med i kväll. Vi har ordnat en kattasyl. Annars hade det inte gått fint med en hundgäst. Katterna får hålla sig på kontoret och på övervåningen och släppas ut genom en anna Stickan får komma med i kväll. Vi har ordnat en kattasyl. Annars hade det inte gått fint med en hundgäst. Katterna får hålla sig på kontoret och på övervåningen och släppas ut genom en anna
Stickan får ha kopplet på sig, så han inte springer runt överallt och luktar hund. Stickan får ha kopplet på sig, så han inte springer runt överallt och luktar hund.
Och, ja, får sitta under bordet också. Men de har han inget emot. Och, ja, får sitta under bordet också. Men de har han inget emot.
Kvällens buffé på temat gammalt och nytt består av borsjtj från GAMMELsvenskby. Kvällens buffé på temat gammalt och nytt består av borsjtj från GAMMELsvenskby.
Och en NY kålrätt; rostad rödkål med lite olika topping och riktig italiensk risotto som är NYTT till motsats mot buljongkokt ris med djuprysta ärtor majs och paprika som är GAMMALT och lite NY Och en NY kålrätt; rostad rödkål med lite olika topping och riktig italiensk risotto som är NYTT till motsats mot buljongkokt ris med djuprysta ärtor majs och paprika som är GAMMALT och lite NY
Ja, det blev en utmärkt Valborgsmässomiddag. Ja, det blev en utmärkt Valborgsmässomiddag.
Efterrätten är GAMMAL, men på ett NYTT sätt: Glace au four. Frasig botten av smulade havreflarn, rågmjöl och smör, vaniljglass och en blandning av hallon och passionsfrukt ovanpå glassen, för Efterrätten är GAMMAL, men på ett NYTT sätt: Glace au four. Frasig botten av smulade havreflarn, rågmjöl och smör, vaniljglass och en blandning av hallon och passionsfrukt ovanpå glassen, för
Tja, eftersom det inte blev någon eld i år heller, så får vi nöja oss att tända ljuskronan i stället. Tja, eftersom det inte blev någon eld i år heller, så får vi nöja oss att tända ljuskronan i stället.
Ja, eftersom vi nu ändå är inne på gammalt så prövade vi att smaka på förra årets GAMLA glögg, den med rosmarin och limoncello, ouppvärmd. Den gick inte hem. Skulle passa som spa-produkt l

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/30/