Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

5 April 2019

Godmorgon! Det är en strålande morgon. Dessutom är det fredag. Det är alltid en fin dag. Klockan är 08.10. Godmorgon! Det är en strålande morgon. Dessutom är det fredag. Det är alltid en fin dag. Klockan är 08.10.
Och se; där sitter ju lille Charlie. Han vill nog gå in och äta av våra katters mat. Och se; där sitter ju lille Charlie. Han vill nog gå in och äta av våra katters mat.
Det är verkligen en fin morgon med +6 och ingen blåst. Det är verkligen en fin morgon med +6 och ingen blåst.
Och resten av dagen kommer att bli härlig med höga temperaturer. Och resten av dagen kommer att bli härlig med höga temperaturer.
I dag äter jag två små miniägg från små afrikanska vilda hönor. Det är vår Guddotter som har sådana höns. I dag äter jag två små miniägg från små afrikanska vilda hönor. Det är vår Guddotter som har sådana höns.
I onsdags åkte Maken och jag raskt ner till Tofta och får personliga leverantör av kläder sydda i Indien bara för oss. Här är fyra snygga klassiska kvinnokurtor. I onsdags åkte Maken och jag raskt ner till Tofta och får personliga leverantör av kläder sydda i Indien bara för oss. Här är fyra snygga klassiska kvinnokurtor.
Och så fyra västlandsinspirerade klänningar av samma favoritmodell som förra året. Gudrun kan slänga sig i väggen. Jag fick en ny vår och sommargarderob till priset av en Gudrunklänning av de Och så fyra västlandsinspirerade klänningar av samma favoritmodell som förra året. Gudrun kan slänga sig i väggen. Jag fick en ny vår och sommargarderob till priset av en Gudrunklänning av de
Jajamen, det blir en fin och varm dag i dag. Nu är det vår och solen skiner. Jajamen, det blir en fin och varm dag i dag. Nu är det vår och solen skiner.
Min salig Svärmors favoritvårblomma Vårstjärna blommar som bäst nu. Min salig Svärmors favoritvårblomma Vårstjärna blommar som bäst nu.
Och insekterna är i full fart i dag. Och insekterna är i full fart i dag.
Och ja, en och annan blåsippa finns det. Men det är för få för jag ska plocka dom. Och ja, en och annan blåsippa finns det. Men det är för få för jag ska plocka dom.
Det blir en enkel grötlunch i dag. Utomhus dessutom. Jag är en av få människor som har gröt på min lista av älsklingsrätter. Det blir en enkel grötlunch i dag. Utomhus dessutom. Jag är en av få människor som har gröt på min lista av älsklingsrätter.
I kväll äter vi pizza lite tidigare. Det blir pizza blanc med creme fraiche, äpple, potatis och ädelost. I kväll äter vi pizza lite tidigare. Det blir pizza blanc med creme fraiche, äpple, potatis och ädelost.
Den är mycket mäktig och mycket god. Den är mycket mäktig och mycket god.
Anledning till den tidiga fredagspizzan är att i kväll ska vi gå till Folkets Hus och lyssna på musik. Anledning till den tidiga fredagspizzan är att i kväll ska vi gå till Folkets Hus och lyssna på musik.
Det är Gotlands Jazztrio, en del av Regionmusiken på ön, och munspelarenFilip Jers. Det är Gotlands Jazztrio, en del av Regionmusiken på ön, och munspelarenFilip Jers.
Filip Jers är en av de få studenter som haft munspel som huvudinstrument på Kungliga Musikhögskolan. Ja, kanske den enda. Filip Jers är en av de få studenter som haft munspel som huvudinstrument på Kungliga Musikhögskolan. Ja, kanske den enda.
Han är en allsidig munspelare som rör sig lätt mellan klassiskt, jazz och folkmusik. Jazztrion och Filip har just gett ut en cd. Det är faktiskt en releasekonsert vi är på. Och jag vinner en cd Han är en allsidig munspelare som rör sig lätt mellan klassiskt, jazz och folkmusik. Jazztrion och Filip har just gett ut en cd. Det är faktiskt en releasekonsert vi är på. Och jag vinner en cd
Nu är det så att jag och Maken råkar känna Filips mamma. Vi har känt varandra länge, vi träffades redan på 70-talet under Makens folkhögskoletid på Nordens Folkhögskola i Kungälv. Senast t Nu är det så att jag och Maken råkar känna Filips mamma. Vi har känt varandra länge, vi träffades redan på 70-talet under Makens folkhögskoletid på Nordens Folkhögskola i Kungälv. Senast t
Sedan blir det kaffe och smörgås i pausen och så blir det det dags för andra setet för kvällen. Jo, kvällen var verkligen mycket bra. Gotlands Jazztrio är jättebra, men kanske inte riktigt li Sedan blir det kaffe och smörgås i pausen och så blir det det dags för andra setet för kvällen. Jo, kvällen var verkligen mycket bra. Gotlands Jazztrio är jättebra, men kanske inte riktigt li

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/5/