Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

6 April 2019

Godmorgon! Klockan är 09.00. Det ser ut att kunna arta sig till solsken i dag. Godmorgon! Klockan är 09.00. Det ser ut att kunna arta sig till solsken i dag.
I alla fall lite halvt solsken. Det är lite småblåsigt, men hygglig temperatur. I alla fall lite halvt solsken. Det är lite småblåsigt, men hygglig temperatur.
Och dagen ser ut att bli skapligt varm, men det blåser upp. Och dagen ser ut att bli skapligt varm, men det blåser upp.
Vi åker ner till Bondens åker. Vi åker ner till Bondens åker.
I år kommer det att bli lygens att få fatt i någon halmbal till att täckodla med. Inte ens någon gammal halm finns att få tag i efter sommarens dåliga skördar som torkade bort. Bonden har någ I år kommer det att bli lygens att få fatt i någon halmbal till att täckodla med. Inte ens någon gammal halm finns att få tag i efter sommarens dåliga skördar som torkade bort. Bonden har någ
Han inspekterar dom och konstaterar att Bonden får komma med traktorn med en bal om det ska bli några odlingar i år. Han inspekterar dom och konstaterar att Bonden får komma med traktorn med en bal om det ska bli några odlingar i år.
Sedan åker vi till kyrkogården och tar bort gravlyktan och de vissna höstblommorna och gravprydnaden. Nu blir det påskliljor i stället. Sedan åker vi till kyrkogården och tar bort gravlyktan och de vissna höstblommorna och gravprydnaden. Nu blir det påskliljor i stället.
När vi kommer hem går jag min vanliga runda runt brottet. När vi kommer hem går jag min vanliga runda runt brottet.
Nu ska jag ta jämförelsebilder regelbundet. Vi har ju fått vattningsförbud redan och om det är så lite grundvatten att vi måste spara på det vi har, även m det är rätt gott om vatten i den Nu ska jag ta jämförelsebilder regelbundet. Vi har ju fått vattningsförbud redan och om det är så lite grundvatten att vi måste spara på det vi har, även m det är rätt gott om vatten i den
Under tiden har Maken börjat att kratta lite vissna löv och gamla grenar. Under tiden har Maken börjat att kratta lite vissna löv och gamla grenar.
Och så lagar han middagen i kväll. Och så lagar han middagen i kväll.
Det blir en kanonmiddag med rådjursköttbullar och den godaste jordärtskocksgratängen som finns och så haricots vertes. Det blir en kanonmiddag med rådjursköttbullar och den godaste jordärtskocksgratängen som finns och så haricots vertes.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/6/