Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
17
23
29
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

9 April 2019

Ack, ack, ack. Se vad nordanvinden i går ställde till det! Svinkallt och lite snö. Fåglarna är mycket vakna precis som grågässen. Klockan är 05.41. Det ljusnar. Ack, ack, ack. Se vad nordanvinden i går ställde till det! Svinkallt och lite snö. Fåglarna är mycket vakna precis som grågässen. Klockan är 05.41. Det ljusnar.
Det är verkligen ett hemskt väder. Det är verkligen ett hemskt väder.
Snöbyar och nordanvind i dag. Snöbyar och nordanvind i dag.
Det här måtte vara en staruer. Någon som håller räkningen på dom säger att det här är den näst sista. Det här måtte vara en staruer. Någon som håller räkningen på dom säger att det här är den näst sista.
I dag är det dags för att morgonsimma igen. Det har blivit för lite simning den sista tiden. I dag är det dags för att morgonsimma igen. Det har blivit för lite simning den sista tiden.
Jag är ensam i omklädningsrummet i dag. Och det är bara en herre till i bassängen förutom Maken när jag kommer dit. Jag är ensam i omklädningsrummet i dag. Och det är bara en herre till i bassängen förutom Maken när jag kommer dit.
Det blir en dag på kontoret idag. Även som pensionär måste man sköta pappersjobbet. Dessutom håller vi på med att byta bank. Det blir en dag på kontoret idag. Även som pensionär måste man sköta pappersjobbet. Dessutom håller vi på med att byta bank.
Nej, se det snöar. Nej, se det snöar.
Nej, se det snöar. Nej, se det snöar.
Då är det bättre att hålla sig inne. Då är det bättre att hålla sig inne.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/4/9/