Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

12 May 2019

Godmorgon! Solen lyser i dag också. Jag sa att jag aldrig sover särskilt länge på morgnarna, men klockan är redan 10.30. Godmorgon! Solen lyser i dag också. Jag sa att jag aldrig sover särskilt länge på morgnarna, men klockan är redan 10.30.
En timme senare är det +14 grader. Det är fint. En timme senare är det +14 grader. Det är fint.
Och det blir en solig dag i Blekinge Och det blir en solig dag i Blekinge
Så vi intar frukosten utomhus idag. Frukost och frukost. Det blir väl mer som att betrakta som lunch. Så vi intar frukosten utomhus idag. Frukost och frukost. Det blir väl mer som att betrakta som lunch.
Eftersom Lillasyster så gärna ville att vi skulle spela spel i går kväll när klockan började närma sig midnatt och ingen orkade blir det spel i dag istället. Eftersom Lillasyster så gärna ville att vi skulle spela spel i går kväll när klockan började närma sig midnatt och ingen orkade blir det spel i dag istället.
Några timmar senare blir jag skjutsad till Karlskrona igen. Men nu stiger jag ombord på Blekingetrafikens långfärdsbuss. Så smidigt och bekvämt, snabbt och enkelt. Till detta en vänlig chauffö Några timmar senare blir jag skjutsad till Karlskrona igen. Men nu stiger jag ombord på Blekingetrafikens långfärdsbuss. Så smidigt och bekvämt, snabbt och enkelt. Till detta en vänlig chauffö
Nu är det byte i Kalmar. Nu är det byte i Kalmar.
Och 1 knapp timme senare stiger jag av i Oskarshamn. Totalt tog det 2 ½ timme att resa hit. Det hade det gjort den omvända sträckan i fredags också om det hade gått någon morgonbåt. Och 1 knapp timme senare stiger jag av i Oskarshamn. Totalt tog det 2 ½ timme att resa hit. Det hade det gjort den omvända sträckan i fredags också om det hade gått någon morgonbåt.
45 minuters väntan på terminalen. Sedan kommer båten. 45 minuters väntan på terminalen. Sedan kommer båten.
Det blir en barnportion köttbullar till en sen middag i kväll. Det blir en barnportion köttbullar till en sen middag i kväll.
Och så vinkar jag adjö till Oskarshamn. Och så vinkar jag adjö till Oskarshamn.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/12/