Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

16 May 2019

Godmorgon! Det ser ut att bli en stålande dag. Fåglarna kvittrar och livet leker för en ständigt ledig. Klockan är 08.05 Godmorgon! Det ser ut att bli en stålande dag. Fåglarna kvittrar och livet leker för en ständigt ledig. Klockan är 08.05
+11 grader och solsken och inte alltför blåsigt nu verkar lovande. +11 grader och solsken och inte alltför blåsigt nu verkar lovande.
Det kommer att bli en fantastiskt dag, med undantag för den kraftiga nordostliga vinden. Det kommer att bli en fantastiskt dag, med undantag för den kraftiga nordostliga vinden.
Gösta är glad och nöjd och är numera ute om nätterna. Gösta är glad och nöjd och är numera ute om nätterna.
Det blir en trädgårdsdag i dag också. Det blir en trädgårdsdag i dag också.
Franstulpanerna är utslagna. Franstulpanerna är utslagna.
Likaså de ljuvliga vildtulpanerna. Likaså de ljuvliga vildtulpanerna.
Det är sällan man lyckas ta riktigt bra bilder på vildtulpaner. När solen skiner och det är svårt ljus är de utslagna och när det är bra fotoljus och lite mulet slår dom i hop sig. Det är sällan man lyckas ta riktigt bra bilder på vildtulpaner. När solen skiner och det är svårt ljus är de utslagna och när det är bra fotoljus och lite mulet slår dom i hop sig.
Torsten förser sig med knark. Kakan har lärt honom att äta det. Torsten förser sig med knark. Kakan har lärt honom att äta det.
Och nu börjar getingarna bilda samhällen. Jag ser gott om drottningar som vill bygga bo, både inne och ute. Nu gäller det att ha koll. Jag är ju allergisk mot dom. Och nu börjar getingarna bilda samhällen. Jag ser gott om drottningar som vill bygga bo, både inne och ute. Nu gäller det att ha koll. Jag är ju allergisk mot dom.
På kvällen åker Maken och jag till Lärbro Kyrka. På kvällen åker Maken och jag till Lärbro Kyrka.
Nu väntar vi på konserten/musikteatern. Nu väntar vi på konserten/musikteatern.
Det är stycket "Floden" som är en berättelse om hur svårt att det kan vara att leva tillsammans i en parrelation med var och ens olikheter, men ändå en strävan att hålla i hop. Allt sammanslä Det är stycket "Floden" som är en berättelse om hur svårt att det kan vara att leva tillsammans i en parrelation med var och ens olikheter, men ändå en strävan att hålla i hop. Allt sammanslä
Det är en fantastiskt liten föreställning som gav mycket av både musikalitet och klokskap. Det är en fantastiskt liten föreställning som gav mycket av både musikalitet och klokskap.
Jag har köpt Zylkene till den ängslige Gösta. Jag prövade det tidigare med gott resultat. Men så fort jag slutade ge honom detta "kosttillskott" blev han ängslig igen. Jag ringde veterinären so Jag har köpt Zylkene till den ängslige Gösta. Jag prövade det tidigare med gott resultat. Men så fort jag slutade ge honom detta "kosttillskott" blev han ängslig igen. Jag ringde veterinären so
Nu vill Gösta gärna gå ut om natten. Nu vill Gösta gärna gå ut om natten.
Se där, nu slinker han ut och rumlar runt en hel natt. Se där, nu slinker han ut och rumlar runt en hel natt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/16/