Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

18 May 2019

Godmorgon, det är lördag. Det är mulet och klockan är 09.43. Ibland behövs en rejäl sovmorgon även för en pensionär. Godmorgon, det är lördag. Det är mulet och klockan är 09.43. Ibland behövs en rejäl sovmorgon även för en pensionär.
Skaplig förmiddagstemperatur just nu, faktiskt. Det är lite risk för åska. Skaplig förmiddagstemperatur just nu, faktiskt. Det är lite risk för åska.
Regn och åska ska det bli. Regn och åska ska det bli.
Men senare lyser solen igenom molnen och det blir en trädgårdsdag. Men senare lyser solen igenom molnen och det blir en trädgårdsdag.
Taklökarna ser som vanligt helt döda ut till att börja med. Men nu börjar de bli gröna. Pålitliga växter. Taklökarna ser som vanligt helt döda ut till att börja med. Men nu börjar de bli gröna. Pålitliga växter.
Alla de vilda körsbärsträden blommar. Det är fint nu. Alla de vilda körsbärsträden blommar. Det är fint nu.
Men det är mycket lite förgätmigej i år. Det är ju inte blåa hav varje år, men i år växer de bara där det har varit skugga. Det är den torra sommaren i fjol, jag lovar. Men det är mycket lite förgätmigej i år. Det är ju inte blåa hav varje år, men i år växer de bara där det har varit skugga. Det är den torra sommaren i fjol, jag lovar.
Nu börjar det fyllas på i växthuset. Nu börjar det fyllas på i växthuset.
Alla sommarblommorna är ute ur källaren nu. Det blev på tok för många som vanligt. Alla sommarblommorna är ute ur källaren nu. Det blev på tok för många som vanligt.
Och pumpa, squash och gurka är sådda. De sätter jag direkt i mjölkförpackningar och driver i växthuset. Mycket arbetsbesparande, faktiskt. Och pumpa, squash och gurka är sådda. De sätter jag direkt i mjölkförpackningar och driver i växthuset. Mycket arbetsbesparande, faktiskt.
Pelargoner,och Agapanhtus har fått komma upp ur källaren. Pelargoner,och Agapanhtus har fått komma upp ur källaren.
Katterna har börjat hålla sig utomhus. Torsten har flyttat ut helt. Han kommer bara in och äter och tillbringar all tid utomhus. Katterna har börjat hålla sig utomhus. Torsten har flyttat ut helt. Han kommer bara in och äter och tillbringar all tid utomhus.
Det verkar som om ramslöken gillade fjolårets torka, trots att de egentligen vill bo i skugga om sommaren. De har spridit sig ordentligt. Det verkar som om ramslöken gillade fjolårets torka, trots att de egentligen vill bo i skugga om sommaren. De har spridit sig ordentligt.
Vid 15.30 är det faktiskt nästan +18 grader. Det är en konstig vår i år också. Vid 15.30 är det faktiskt nästan +18 grader. Det är en konstig vår i år också.
Det är dags för eftermiddagsfika. Vi handlade godsaker från Mellanöstern i går. Nu blir de där flottyrkokta ringarna som är indränkta i sockerlag och små friterade bollar också fulla v socke Det är dags för eftermiddagsfika. Vi handlade godsaker från Mellanöstern i går. Nu blir de där flottyrkokta ringarna som är indränkta i sockerlag och små friterade bollar också fulla v socke
Här ligger vaktkatten Torsten och spanar. Det är han som är säkerhetspolisen här. Här ligger vaktkatten Torsten och spanar. Det är han som är säkerhetspolisen här.
Hans bror är ordningspolis, men sköter inte alltid sitt jobb som han ska, om man frågar Torsten. Jag säger att han aldrig har blivit vuxen. Hans bror är ordningspolis, men sköter inte alltid sitt jobb som han ska, om man frågar Torsten. Jag säger att han aldrig har blivit vuxen.
Nu får det var klart med trädgårdsjobbet för i dag. Nu får det var klart med trädgårdsjobbet för i dag.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Brunnävan Solibor är den första perennen som slår ut. Brunnävan Solibor är den första perennen som slår ut.
Och de fransiga, gamla tulpanerna är oemotståndliga. Och de fransiga, gamla tulpanerna är oemotståndliga.
Nu blommar vildtulpanerna. Nu blommar vildtulpanerna.
Vildtulpanerna är också helt oemotståndliga. Dessutom doftar de ljuvligt. Vildtulpanerna är också helt oemotståndliga. Dessutom doftar de ljuvligt.
Vildtulpanerna är också helt oemotståndliga. Dessutom doftar de ljuvligt. Vildtulpanerna är också helt oemotståndliga. Dessutom doftar de ljuvligt.
Det är fint nu. Det är fint nu.
I kväll äter vi en god liten grillad korv med bönor i ugn med tomater och paprika. Och sparris, så klart, men inte helt självklart. Det är inte lika gott om dom som vanligt. Även denna vår har I kväll äter vi en god liten grillad korv med bönor i ugn med tomater och paprika. Och sparris, så klart, men inte helt självklart. Det är inte lika gott om dom som vanligt. Även denna vår har

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/18/