Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

21 May 2019

Här sitter det en katt på räcket och spanar i arla morgonstunden. Här sitter det en katt på räcket och spanar i arla morgonstunden.
Godmorgon! Solen är på väg upp här i öst. Fåglarna sjunger högljutt. Klockan är 05.47. Godmorgon! Solen är på väg upp här i öst. Fåglarna sjunger högljutt. Klockan är 05.47.
Skapligt varmt och nästan vindstilla just nu. Skapligt varmt och nästan vindstilla just nu.
Det kommande dygnet ser ut att bli riktigt behaglingt. Det kommande dygnet ser ut att bli riktigt behaglingt.
Maken och jag tar oss till Fårösund och simmar. Maken och jag tar oss till Fårösund och simmar.
Äppelträdet blommar. Nu hoppas jag på bra polinering. Det är också dags att sätta upp ferromonfällor för äppelvecklare och rönnbärsmal. Äppelträdet blommar. Nu hoppas jag på bra polinering. Det är också dags att sätta upp ferromonfällor för äppelvecklare och rönnbärsmal.
Och jag tar en bakvänd bild igen. Och jag tar en bakvänd bild igen.
Det blir en trädgårdsdag i dag. Det blir en trädgårdsdag i dag.
Jag sätter dahliaknölar på drivning i källaren. Jag sätter dahliaknölar på drivning i källaren.
Jag skolar om plantor och de tar aldrig slut. Hur kunde det bli så här? Jag skolar om plantor och de tar aldrig slut. Hur kunde det bli så här?
Jag skolar om plantor och de tar aldrig slut. Men de vintersådda lejongapen är nog bland de sista. Tack och lov! Jag skolar om plantor och de tar aldrig slut. Men de vintersådda lejongapen är nog bland de sista. Tack och lov!
Den här veckan har GEAB varnat för driftsstörningar när dom finslipar den nya utrustningen i krafstationen i Ygne. Vem minns väl inte förra sommarens följetong med strömavbrott på strömavbro Den här veckan har GEAB varnat för driftsstörningar när dom finslipar den nya utrustningen i krafstationen i Ygne. Vem minns väl inte förra sommarens följetong med strömavbrott på strömavbro

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/21/