Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

22 May 2019

Godmorgon! En strålande morgon! En fin dag väntar. Klockan är 07.28 Godmorgon! En strålande morgon! En fin dag väntar. Klockan är 07.28
Det är redan +16 och nästan vindstilla. Det är redan +16 och nästan vindstilla.
Men det varnas för regn och åska. Men det ska ändå bli riktigt varmt. Men det varnas för regn och åska. Men det ska ändå bli riktigt varmt.
Och det är faktiskt varmare just nu nu än vad prognosen säger. Och det är faktiskt varmare just nu nu än vad prognosen säger.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Och det sitter en katt på veranda räcket och spanar. Eftersom han sitter där i dag i gen är det ett säkert tecken att tornseglarna har anlänt till sin sommarstuga under en tegelpanna i vårt ver Och det sitter en katt på veranda räcket och spanar. Eftersom han sitter där i dag i gen är det ett säkert tecken att tornseglarna har anlänt till sin sommarstuga under en tegelpanna i vårt ver
Det är oundvikligt att inte inta frukosten utomhus, denna underbara morgon. Det är oundvikligt att inte inta frukosten utomhus, denna underbara morgon.
Och så klart blir det en trädgårdsdag i dag. Och så klart blir det en trädgårdsdag i dag.
Det är alldeles för varmt i växthuset för paprikan i år igen. De åker ut i det fria i dag. Det är alldeles för varmt i växthuset för paprikan i år igen. De åker ut i det fria i dag.
Det älskliga lilla löjtnantshjärtat blommar nu. Det älskliga lilla löjtnantshjärtat blommar nu.
Jag träffar en nyckelpiga. Jag träffar en nyckelpiga.
Ja, där sitter dom, de två bröderna. Det är lika intressant med tornseglare varje år för varje katt vi har haft. Ja, där sitter dom, de två bröderna. Det är lika intressant med tornseglare varje år för varje katt vi har haft.
Dom hänger på verandan större delen av dagen. Dom hänger på verandan större delen av dagen.
Maken hämtar mig och vi åker in till stan. Vår kör ska ha terminsavslutningskonsert i kväll. Men innan dess blir det riktigt flottig mat. Vi valde att testa de lite större och dyrare hamburgarna Maken hämtar mig och vi åker in till stan. Vår kör ska ha terminsavslutningskonsert i kväll. Men innan dess blir det riktigt flottig mat. Vi valde att testa de lite större och dyrare hamburgarna
Men först lite kaffe på vårt favvofik. Men först lite kaffe på vårt favvofik.
Det är en fantastisk kväll. Och det blev en fin konsert med vår "alla kan sjunga kör", där ovana och vana körsångare blandar sina röster. Det är fint att vi alla i kören är så olika. Nu s

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/22/