Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

23 May 2019

Godmorgon! Det är solsken varje morgon! Klockan är 08.08 Godmorgon! Det är solsken varje morgon! Klockan är 08.08
Behaglig temperatur även denna morgon. Behaglig temperatur även denna morgon.
Men det hotas med regn och åska i dag. Men det hotas med regn och åska i dag.
Just nu är det verkligen lite varmare i levande livet än i prognosen. Just nu är det verkligen lite varmare i levande livet än i prognosen.
I dag har jag ett lasarettsbesök igen. I dag har jag ett lasarettsbesök igen.
Det är dags för synfältsundersökning och läkarkontroll igen på Ögonmottagningen. Det är dags för synfältsundersökning och läkarkontroll igen på Ögonmottagningen.
Jag åt ju en konstigt tidig lunch i dag, eftersom jag var tvungen att bege mig mot stan mitt i lunchtiden. När jag är klar på lasarettet tar jag en promenad in mot Öster och ett ordentligt mellan Jag åt ju en konstigt tidig lunch i dag, eftersom jag var tvungen att bege mig mot stan mitt i lunchtiden. När jag är klar på lasarettet tar jag en promenad in mot Öster och ett ordentligt mellan
Det är lite gulligt med fönstervadd mellan glasrutorna och en urblekt plastmurgröna och en gammal kastanj på fönsterbrädan. Det är lite gulligt med fönstervadd mellan glasrutorna och en urblekt plastmurgröna och en gammal kastanj på fönsterbrädan.
Det har börjat regna. Parkeringen på Öster ser dystrare ut än vanligt i dåligt väder. Maken hämtar upp mig strax. Vi ska åka och hämta vår beställda ekologiska köttfärs hos REKO-ring Gotl Det har börjat regna. Parkeringen på Öster ser dystrare ut än vanligt i dåligt väder. Maken hämtar upp mig strax. Vi ska åka och hämta vår beställda ekologiska köttfärs hos REKO-ring Gotl
Hemma har det bara kommit knappt mätbara 0,5 mm. Det var synd. Jag gillar allt regn nu för tiden. Hemma har det bara kommit knappt mätbara 0,5 mm. Det var synd. Jag gillar allt regn nu för tiden.
Några som gillade torkan i fjol är alla bollökarna. Några som gillade torkan i fjol är alla bollökarna.
Vi köpte inte bara köttfärs utan två olika sorters sparris och ett gigantiskt och fint salladshuvud av våra grönsaksodlande vänner i Rone som också sålde sina varor i REKO-ringen. Vi köpte inte bara köttfärs utan två olika sorters sparris och ett gigantiskt och fint salladshuvud av våra grönsaksodlande vänner i Rone som också sålde sina varor i REKO-ringen.
Nu blommar Prydnadsapeln. Nu blommar Prydnadsapeln.
Det är fint nu. Det är fint nu.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/23/