Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

24 May 2019

Godmorgon! Solen skiner igen. Klockan är 07.56. Nu lyser solen igen. Och det är fredag. Godmorgon! Solen skiner igen. Klockan är 07.56. Nu lyser solen igen. Och det är fredag.
Det ser bra ut så här långt, men ännu inga badtemperaturer från Knolls Grund. Det ser bra ut så här långt, men ännu inga badtemperaturer från Knolls Grund.
Ännu en vacker försommardag väntar. Ännu en vacker försommardag väntar.
Krukväxtsmyckena som jag fått av @masart glittrar fint i morgonsolen. Krukväxtsmyckena som jag fått av @masart glittrar fint i morgonsolen.
I dag blir det en trädgårdsdag igen. I dag blir det en trädgårdsdag igen.
Jag krukar om alla små krukväxter. Men den här dotftpelargonens rötter tar väl ändå priset. Jag krukar om alla små krukväxter. Men den här dotftpelargonens rötter tar väl ändå priset.
I dag har trädpionen Rocks Varietet slagit ut. I dag har trädpionen Rocks Varietet slagit ut.
Årets blomning är fantastiskt! Trädpionen gillade också den torra sommaren i fjol. Årets blomning är fantastiskt! Trädpionen gillade också den torra sommaren i fjol.
Och blommorna och doften är alldeles, alldeles underbar! Och blommorna och doften är alldeles, alldeles underbar!
Gösta pockar på uppmärksamhet. Det är så här han behandlar sin matte! Klorna in i mina ben och ett himla tjatande på denna pratsamma katt. Fast han är gullig. Men hopplös. Gösta pockar på uppmärksamhet. Det är så här han behandlar sin matte! Klorna in i mina ben och ett himla tjatande på denna pratsamma katt. Fast han är gullig. Men hopplös.
I kväll blir det primörpizza. Det är ju fredag och det är ju sparristid. I kväll blir det primörpizza. Det är ju fredag och det är ju sparristid.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/24/