Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

25 May 2019

Godmorgon! I dag är vi uppe tidigt fast det är lördagsmorgon. Klockan är 08.27. Godmorgon! I dag är vi uppe tidigt fast det är lördagsmorgon. Klockan är 08.27.
Det är svalare och blåsigare i dag. Det är svalare och blåsigare i dag.
Det blir ett rätt varierande väder det närmsta dygnet. Dessutom blåst. Det blir ett rätt varierande väder det närmsta dygnet. Dessutom blåst.
Vi åker till Slite och hämtar Mamma. Nu ska vi åka på en liten utflykt. Vi åker till Slite och hämtar Mamma. Nu ska vi åka på en liten utflykt.
Vi tar en "bilpromenad" på småvägar mot sydost och när det blir lunchdags är vi på Rökeriet i Katthammarsvik. Det är ett pålitligt ställe. Vi tar en "bilpromenad" på småvägar mot sydost och när det blir lunchdags är vi på Rökeriet i Katthammarsvik. Det är ett pålitligt ställe.
Det är fullsatt, men vi hittar ett bord med sjöutsikt. Det är fullsatt, men vi hittar ett bord med sjöutsikt.
Här finns, precis som på favoritstället Bakfickan i Visby, en liten, enkel och stående meny. Här finns, precis som på favoritstället Bakfickan i Visby, en liten, enkel och stående meny.
I dag bjuder vi Mamma på lunch. I dag bjuder vi Mamma på lunch.
Jag och Maken väljer stekt torskrygg med potatis och dillmajonäs och Mamma tar den inkokta laxen. Den åt jag i fjol när vi var här på lunchutflykt med Mamma. Sådan inkokt lax får man sällan n Jag och Maken väljer stekt torskrygg med potatis och dillmajonäs och Mamma tar den inkokta laxen. Den åt jag i fjol när vi var här på lunchutflykt med Mamma. Sådan inkokt lax får man sällan n
Mätta och nöjda går vi till bilen för att köra vidare mot Ljugarn. Mätta och nöjda går vi till bilen för att köra vidare mot Ljugarn.
Men först ett besök i Sysne och fiskaffären. Men först ett besök i Sysne och fiskaffären.
Och jag måste ta en bild på den här vyn, som vanligt. Och jag måste ta en bild på den här vyn, som vanligt.
I fiskaffären säljs inte så mycket Östersjöfisk längre, mer än flundror när den tiden kommer. Snart kommer all lax från Norge och torsken är sällsynt. Näbbgäddor ser man heller inte så o I fiskaffären säljs inte så mycket Östersjöfisk längre, mer än flundror när den tiden kommer. Snart kommer all lax från Norge och torsken är sällsynt. Näbbgäddor ser man heller inte så o
I Ljugarn blir det eftermiddagskaffe på Espegards. Ja, och så åker vi fram och tillbaka och beundrar syrenerna i den här lilla gulliga sommarorten. I Ljugarn blir det eftermiddagskaffe på Espegards. Ja, och så åker vi fram och tillbaka och beundrar syrenerna i den här lilla gulliga sommarorten.
Det är faktiskt så varmt att vi kan sitta ute på deras veranda. Nu är Mamma nöjd med dagen, så vi åker hem till Slite igen. Det är faktiskt så varmt att vi kan sitta ute på deras veranda. Nu är Mamma nöjd med dagen, så vi åker hem till Slite igen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/25/