Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

3 May 2019

Jag gick upp snortidigt med Maken i dag och glömde alldeles bort att ta en morgonbild. Men jag lovar; det var inget vidare väder utanför dörren då någon gång vid 05-tiden. Jag gick upp snortidigt med Maken i dag och glömde alldeles bort att ta en morgonbild. Men jag lovar; det var inget vidare väder utanför dörren då någon gång vid 05-tiden.
Jag åker med Maken till Lärbro, där han börjar jobba vid 06.30. Sedan tar jag en tidig buss in mot stan därifrån. Jag åker med Maken till Lärbro, där han börjar jobba vid 06.30. Sedan tar jag en tidig buss in mot stan därifrån.
Det blir aprilväder i maj idag. Snöbyar och nordlig vind låter verkligen inte lovande. Det blir aprilväder i maj idag. Snöbyar och nordlig vind låter verkligen inte lovande.
Det blir frukost i stan i gen. Men den här gången tar jag macken och får en skogshuggarmacka med stekt ägg och falukorv och en stor kaffe för närmare halva priset mot frukosten på Konditori Nor Det blir frukost i stan i gen. Men den här gången tar jag macken och får en skogshuggarmacka med stekt ägg och falukorv och en stor kaffe för närmare halva priset mot frukosten på Konditori Nor
När jag är mätt och nöjd promenerar jag ner mot Norderport. Redan här börjar det fara något i luften. Snö, alltså. När jag är mätt och nöjd promenerar jag ner mot Norderport. Redan här börjar det fara något i luften. Snö, alltså.
Jag går längs Silverhättan när jag kommit innanför murarna och viker av mot Paviljongsplan. Jag går längs Silverhättan när jag kommit innanför murarna och viker av mot Paviljongsplan.
Då får jag chansen att få kika in i en av innerstadens mest fantastiska trädgårdar. Då får jag chansen att få kika in i en av innerstadens mest fantastiska trädgårdar.
Och kommer för ovanlighetens skull in till Botan genom den norra grinden. Vädret är fullständigt vidrigt. Det är svinkallt och blåser och småsnöar. Och kommer för ovanlighetens skull in till Botan genom den norra grinden. Vädret är fullständigt vidrigt. Det är svinkallt och blåser och småsnöar.
Det var för magnolians skull som jag gick hit; magnolia i ruskväder. Det var för magnolians skull som jag gick hit; magnolia i ruskväder.
Det riktigt gamla och riktigt stora trädet är fullständigt underbart! Det riktigt gamla och riktigt stora trädet är fullständigt underbart!
Ja, tack för mig då. DBW dras med taskig ekonomi, så nu kan man lämna en frivillig entréavgift Jo, självklart tog jag fler bilder än så här, men de kommer så småningom i bilddagboken, men i Ja, tack för mig då. DBW dras med taskig ekonomi, så nu kan man lämna en frivillig entréavgift Jo, självklart tog jag fler bilder än så här, men de kommer så småningom i bilddagboken, men i
Varmt kaffe i ett varmt rum skulle sitta fint nu. Det är svinkallt ute. Varmt kaffe i ett varmt rum skulle sitta fint nu. Det är svinkallt ute.
Jag kikar in på gården. Jag kikar in på gården.
Och det visar sig att man kan köpa en fikakorg på hotell St Clemens för en 50-lapp. Det är föga lockande just denna svinkalla dag. Och det visar sig att man kan köpa en fikakorg på hotell St Clemens för en 50-lapp. Det är föga lockande just denna svinkalla dag.
Jag fortsätter genom staden och morsar på Christopher Polhem igen. Jag fortsätter genom staden och morsar på Christopher Polhem igen.
Och jag undrar hur man ska göra för att få de gula kejsarkronorna att blomma hemma i rabatten. Dom har stått på lite olika ställen under typ 25 år och aldrig blommat. Och jag undrar hur man ska göra för att få de gula kejsarkronorna att blomma hemma i rabatten. Dom har stått på lite olika ställen under typ 25 år och aldrig blommat.
Det tycks ha lagt till en kryssningsbåt vid kryssningskajen i dag. Stan vimlar av tyska turister. Det tycks ha lagt till en kryssningsbåt vid kryssningskajen i dag. Stan vimlar av tyska turister.
Och Visbys månglare är inte sena att slå upp sina portar för dem. Och Visbys månglare är inte sena att slå upp sina portar för dem.
Inget kaffe. Ingen värme. Det blir det kristna bokkaféet Porten, ett lugnt ställe med prisvärt fika i stället. Jag får varmt kaffe och en lite torr gotlandsbulle. Här är det fullt i dag med ty Inget kaffe. Ingen värme. Det blir det kristna bokkaféet Porten, ett lugnt ställe med prisvärt fika i stället. Jag får varmt kaffe och en lite torr gotlandsbulle. Här är det fullt i dag med ty
När jag skulle betala i kassan ute i cafeéts bokhandel skulle alla de tyska damerna också betala. Den äldre damen i kassan lyckas inte så särskilt bra med kortläsaren och de tyska damerna blir När jag skulle betala i kassan ute i cafeéts bokhandel skulle alla de tyska damerna också betala. Den äldre damen i kassan lyckas inte så särskilt bra med kortläsaren och de tyska damerna blir
Jag får en långpromenad till Visbys utkanter igen. Jag ska hämta mina bekvämskor som har varit på lästning. Mina artrosknölar på fötterna får inte plats i de nya skorna. Nu hoppas jag att de Jag får en långpromenad till Visbys utkanter igen. Jag ska hämta mina bekvämskor som har varit på lästning. Mina artrosknölar på fötterna får inte plats i de nya skorna. Nu hoppas jag att de
Ja minsann. Där ligger det ett jättefartyg vid kryssningskajen.. Ja minsann. Där ligger det ett jättefartyg vid kryssningskajen..
Självklart är det 30 minuter tills nästa buss från ortopedskomakaren. Jag missade även denna med någon minut. Så det blir en promenad tillbaka in till centrala staden. Det är dags att sjunga m Självklart är det 30 minuter tills nästa buss från ortopedskomakaren. Jag missade även denna med någon minut. Så det blir en promenad tillbaka in till centrala staden. Det är dags att sjunga m
Ibland är det lite extra idylliskt i innerstaden då gräsänderna promenerar på Adelsgatan. Ibland är det lite extra idylliskt i innerstaden då gräsänderna promenerar på Adelsgatan.
I kväll blir det meze. Ingen pizzafredag den här fredagen, inte. I kväll blir det meze. Ingen pizzafredag den här fredagen, inte.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/3/