Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
14
20
26
27
28
29
30
31
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

4 May 2019

Åh herre gud! Det här är ingen god morgon! Åh herre gud! Det här är ingen god morgon!
Det snöar på påskliljorna! Det snöar på påskliljorna!
Det här är en fasa. Det kan inte vara något annat. Möjligen den sista staruren. Det här är en fasa. Det kan inte vara något annat. Möjligen den sista staruren.
Det kommande dygnet blir helt osannolikt. Det är ju i alla fall i maj. Och vi vaknade faktiskt till en åskknall nu på morgonen. Det kommande dygnet blir helt osannolikt. Det är ju i alla fall i maj. Och vi vaknade faktiskt till en åskknall nu på morgonen.
Men Sjöräddarna är betydligt mer optimistiska än SMHI. Man kan inte tro att de ens har spått vädret för samma dag. Men Sjöräddarna är betydligt mer optimistiska än SMHI. Man kan inte tro att de ens har spått vädret för samma dag.
Det är lika bra att göra som Gösta och Torsten. Det är lika bra att göra som Gösta och Torsten.
Vi tröstar oss med en god middag när vädret inte levererar. Det blir rådjursbog i lergryta, rostad sötpotatis och bakad tomat i kväll Vi tröstar oss med en god middag när vädret inte levererar. Det blir rådjursbog i lergryta, rostad sötpotatis och bakad tomat i kväll
I går blev det en hel del promenerande. Det blev minst sagt totalt en rejäl långpromenad. När jag tittar efter i stegräknaren i telefonen gick jag över en mil med så länge jag hade mobilen i h I går blev det en hel del promenerande. Det blev minst sagt totalt en rejäl långpromenad. När jag tittar efter i stegräknaren i telefonen gick jag över en mil med så länge jag hade mobilen i h

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/5/4/