Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
4
11
16
17
19
23
24
25
30
 

February 2016

M
T
W
T
F
S
S
2
5
8
12
15
19
21
23
24
25
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 

10 January 2016

skräckblandad förtjusning över att behöva köra i Göteborg. förhoppningsvis har de inte kameror på rödljusen i den staden.. skräckblandad förtjusning över att behöva köra i Göteborg. förhoppningsvis har de inte kameror på rödljusen i den staden..
dagens händelse! dagens händelse!
ruskigt långt upp satt vi. kändes som vi skulle trilla ner, speciellt när man inte har någon balans, noel slängde sig hot och dit. men så fort de släckte lamporna var det lugnt ;) ruskigt långt upp satt vi. kändes som vi skulle trilla ner, speciellt när man inte har någon balans, noel slängde sig hot och dit. men så fort de släckte lamporna var det lugnt ;)
försöka roa lilla barnet innan det börjar. linslus nummer ett försöka roa lilla barnet innan det börjar. linslus nummer ett
alwa vill med vara med så klart :) alwa vill med vara med så klart :)
frågan om det börjar snart kom nog var 30sek under 30mins tid frågan om det börjar snart kom nog var 30sek under 30mins tid
Men snart så :) Men snart så :)
ett dyk djupt ner i det blå fick det bli ett dyk djupt ner i det blå fick det bli
alwa har dock inte riktigtkoll på vilka de är. kanske dags att börja visa henne lite mer av de gamla disneyfilmerna.. alwa har dock inte riktigtkoll på vilka de är. kanske dags att börja visa henne lite mer av de gamla disneyfilmerna..
sen kom ursula. Hon är läskig. jag förstår henne, var lika rädd jag när jag var liten så. sen kom ursula. Hon är läskig. jag förstår henne, var lika rädd jag när jag var liten så.
Men tillslut kom det som vi väntat på längst. Elsa, Anna, Olof och de andra Men tillslut kom det som vi väntat på längst. Elsa, Anna, Olof och de andra
tror vi alla är nöjda med dagen trots allt :) tror vi alla är nöjda med dagen trots allt :)
efteråt blev det Hard Rock café tillsammans med Magnus kusin och sambo. Var väldigt glad över att jag sa att jag var allergisk mot paprika och därmed fick byta sås från pepparsås till rödvins efteråt blev det Hard Rock café tillsammans med Magnus kusin och sambo. Var väldigt glad över att jag sa att jag var allergisk mot paprika och därmed fick byta sås från pepparsås till rödvins

Direct link:
http://dayviews.com/trolleboll/2016/1/10/