Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
4
11
16
17
19
23
24
25
30
 

February 2016

M
T
W
T
F
S
S
2
5
8
12
15
19
21
23
24
25
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 

3 January 2016

det är dags göra något. det behövs förändring. lila och rött får det bli. ramaskri från mamma och systrar om att det kommer skära sig.. jag håller inte med. och inte Mia heller som tur är det är dags göra något. det behövs förändring. lila och rött får det bli. ramaskri från mamma och systrar om att det kommer skära sig.. jag håller inte med. och inte Mia heller som tur är
alwa ville ha en riktig elsatofs, jag kan inte göra inbakade flätor men Mia kan. alwa ville ha en riktig elsatofs, jag kan inte göra inbakade flätor men Mia kan.
olika nyanser i olika sken. Men det skar sig inte! olika nyanser i olika sken. Men det skar sig inte!
jag är nöjd, Mia är nöjd, Magnus är nöjd och mamma erkände efter ett tag att det blev bra trots allt. men hon vägrar gå med på att det är samma sorts färger jag använt tidigare i håret. jag är nöjd, Mia är nöjd, Magnus är nöjd och mamma erkände efter ett tag att det blev bra trots allt. men hon vägrar gå med på att det är samma sorts färger jag använt tidigare i håret.

Direct link:
http://dayviews.com/trolleboll/2016/1/3/