Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
15
16
18
20
24
28
29
30
31
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
25
27
 
 

25 August 2017

mysfrukost med mina favoritpojkar mysfrukost med mina favoritpojkar
vi lämnar öggestorp och far till Lysekil. försöka njuta av det sista innan det är dags att gå tillbaka till verkligheten på måndag. vi lämnar öggestorp och far till Lysekil. försöka njuta av det sista innan det är dags att gå tillbaka till verkligheten på måndag.
underbar solnedgång och riktigt hav! underbar solnedgång och riktigt hav!
besök på restaurang publik. liten meny, väldigt trevlig personal, kocken kom ut och utmanade alwa att äta upp sin sista köttbit, älskar det! maten i sig var sisådär.. Men personalen vägde upp besök på restaurang publik. liten meny, väldigt trevlig personal, kocken kom ut och utmanade alwa att äta upp sin sista köttbit, älskar det! maten i sig var sisådär.. Men personalen vägde upp
en helg för bara oss, välbehövligt! en helg för bara oss, välbehövligt!
testa nya saker också. ostron var faktiskt helt okej testa nya saker också. ostron var faktiskt helt okej
ostron och langos med löjrom, gräddfil och rödlök till förrätt. ostron och langos med löjrom, gräddfil och rödlök till förrätt.
stek, dubbelfriterade pommes och cafédeparis till huvudrätt och glass till barnen till efterrätt. matkoma allanballan! stek, dubbelfriterade pommes och cafédeparis till huvudrätt och glass till barnen till efterrätt. matkoma allanballan!

Direct link:
http://dayviews.com/trolleboll/2017/8/25/