Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2015

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
2
17
18
20
30
 
 

February 2015

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
19
28
 
 

22 January 2015

Hej folk! Undrar en sak, vad har ni för erfaren heter med sadeltvångs hästar?:) alltså vad ska man tänka på när man sadlar? Och ska man tänka på nåt när man sitter upp med? Hej folk! Undrar en sak, vad har ni för erfaren heter med sadeltvångs hästar?:) alltså vad ska man tänka på när man sadlar? Och ska man tänka på nåt när man sitter upp med?
Vad är era personlig åsikter om 2delade bett?. Jag undrar mest eftersom det finns så mycket snack om just tvådelade bett, att de kniper lättare och skadar hästarna osv. Finns ju de som nu detta Vad är era personlig åsikter om 2delade bett?. Jag undrar mest eftersom det finns så mycket snack om just tvådelade bett, att de kniper lättare och skadar hästarna osv. Finns ju de som nu detta
Släppte hästen lös i sommarhagen. Tänkte att han kanske ville springa av sig lite och tänkte att jag kunde passa på att ta lite fina foton i snön. Hann knappt ta av grimman förrän han explode Släppte hästen lös i sommarhagen. Tänkte att han kanske ville springa av sig lite och tänkte att jag kunde passa på att ta lite fina foton i snön. Hann knappt ta av grimman förrän han explode

Direct link:
http://dayviews.com/underbara-hasta/2015/1/22/