Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

April 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 March 2012

någon som spelar horde kazzak som har lust att skicka en scroll of ressurection ? någon som spelar horde kazzak som har lust att skicka en scroll of ressurection ?
Var bara tvungen xd Ja. det är Private Server för jag har inge gametime. Var bara tvungen xd Ja. det är Private Server för jag har inge gametime.
Alt progress Efter att vi clearat DS på våra mains så ville guilden köra en altrun, dock behövde de en healer så jag fick komma på min bortglömda shaman som jag sällan spelar på. Vipps tog Alt progress Efter att vi clearat DS på våra mains så ville guilden köra en altrun, dock behövde de en healer så jag fick komma på min bortglömda shaman som jag sällan spelar på. Vipps tog
Mitt senaste tillskott till kollektionen :) Mitt senaste tillskott till kollektionen :)
w00t w00t... Draenei mage med sulfuras.. i Orgrimmar? ;) IT'S ME MARIO! w00t w00t... Draenei mage med sulfuras.. i Orgrimmar? ;) IT'S ME MARIO!
o_O inte vanligt att jag crittar så här mkt :( första gången faktist, eller är det bara detta quest? o_O inte vanligt att jag crittar så här mkt :( första gången faktist, eller är det bara detta quest?
Tjenare alla wow spelare igen! nu är tio inte så mycket mot alla 85er men glad endå :) Tjenare alla wow spelare igen! nu är tio inte så mycket mot alla 85er men glad endå :)
Äntligen !!!!!!!!!!!!!!!! <3 Äntligen !!!!!!!!!!!!!!!! <3
Yay ;)! Yay ;)!
första lvl 80 på nya accet, en söt liten priest är det :) första lvl 80 på nya accet, en söt liten priest är det :)
I feel pretty, Oh so pretty Åh, så söt min fina prälle blev som en orc :< Såg även att skorna inte matchar.. dock syns det ju inte när man är spacegoat :) Fick för mig att köra Netherw I feel pretty, Oh so pretty Åh, så söt min fina prälle blev som en orc :< Såg även att skorna inte matchar.. dock syns det ju inte när man är spacegoat :) Fick för mig att köra Netherw

Direct link:
http://dayviews.com/wowgruppen/2012/3/12/