Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Wednesday 9 August   photo 1/1

Glada nyheter – Dayviews lever vidare!
Hej alla!
För ett par månader sedan så togs beslutet att Dayviews skulle läggas ner. Detta var såklart väldigt sorgligt för alla inblandade och beslutet togs inte lättvindigt.
Men som en vit riddare inridandes i skymningen, kom räddningen i sista stund. Vi kan idag gå ut med att Dayviews kommer att leva kvar och har sålts till de digitala entreprenörerna Fredrik Selin, Carl Nordström, Amrat Singh samt Oscar Eriksen, som bland annat ligger bakom sajter som Modegallerian.se, Spelsnack.se och Emocore.se.
Sidan kommer framöver att fortsätta drivas med samma syfte och de delar som vi alla älskar och använder oss av!
Mer information kommer snart.

Glada nyheter – Dayviews lever vidare!

Hej alla!

För ett par månader sedan så togs beslutet att Dayviews skulle läggas ner. Detta var såklart väldigt sorgligt för alla inblandade och beslutet togs inte lättvindigt.

Men som en vit riddare inridandes i skymningen, kom räddningen i sista stund. Vi kan idag gå ut med att Dayviews kommer att leva kvar och har sålts till de digitala entreprenörerna Fredrik Selin, Carl Nordström, Amrat Singh samt Oscar Eriksen, som bland annat ligger bakom sajter som Modegallerian.se, Spelsnack.se och Emocore.se.
Sidan kommer framöver att fortsätta drivas med samma syfte och de delar som vi alla älskar och använder oss av!

Mer information kommer snart.

Annons

Recent visitors

Photos from visitors

Comment the photo

or log in:
 
06Alva15 Mon 21 Aug 08:42
Heja! Farfars bilder finns kvaaaaar!
Brasse08 Mon 21 Aug 08:40
GRYYYYMT!
Hur blir det med bilderna man loggat ner???

Örjan 70 år
Anonymous Fri 18 Aug 22:57
Yeeeeyyy! : D
lilly Fri 18 Aug 22:05
jaaa
2nallepuh Wed 16 Aug 09:37
ja va bra tack!!!!!!!!!!!!
psychedupjanis Tue 15 Aug 20:43
Hurraaaa!
Ragn-hild Mon 14 Aug 18:08
Toppen! Nöjd med att jag avvaktade med att spara ned allt på datorn..
sailo-90 Sun 13 Aug 20:31
hurra hurra vilken glad nyhet!!!:D men en fråga bara hur blir det med appen till mobilen saknar den
uid4124435 Mon 21 Aug 01:09
Finns de en app.
Michael Lundberg Mon 21 Aug 19:03
har funnits
Hurra Hurra Sun 13 Aug 02:25
Hurra!!!
Koogan Sat 12 Aug 22:36
Härligt! :D
gupta73 Sat 12 Aug 08:27
Stå upp mot idioterna!
Swinishly-Todd Sat 12 Aug 06:30
Ingen är lyckligare än jag tror jag. den första september var det datum då mitt liv verkligen skulle rasa samman på allvar. skräms inte på det viset fler gånger tack.nästa vecka skulle jag ha sparat ner alla bilder och tillhörande texter. Men fattade aldrig vad de ansvariga på dayviews menade att syftet var med att spara ner bilderna. var skulle man börja om på nytt efter att man lagt ut alla 27000 bilder på sina rätta datum och år? jag fick inga tips på sidor med det exakta upplägg som dayviews har. så jag är överlycklig över detta goda besked. jag vill aldrig sluta att lägga upp bilder på dayviews. när jag blir gammal vill jag kunna gå tillbaka och se i bild och text vad jag har hitta på under varje exakt dag av mitt liv.
CrazyLizard Sun 13 Aug 12:50
meningen var väl inte att man skulle lägga upp dem igen nån annanstans, utan att man skulle kunna ladda ner dem för sin egen skull så man inte förlorar alla gamla minnen, om man nu ville det dvs.
Swinishly-Todd Sun 13 Aug 14:41
Jo men det förklarade jag för dayviews. det var väl bra att man skulle kunna spara ner allt. men till vilket syfte. jag talade om för dayviews att jag inte förstod syftet med att ha liggande i en mapp i datorn. Vad hade varit för nytta med det. jag skulle börja om och lägga upp min dayviews på något annat ställe med exakt samma funktioner. jag har haft dayviews i tio år. är van vid den struktur som jag laddat upp mina bilder med under dessa år. jag mådde väldigt dåligt av ovissheten om vad som skulle hända när inte dayviews fanns mer. ändå satt de bara och ignorerade mitt problem trots den psykiska oreda det här hade orsakat mig. det tog tid bara innan de fattade att man ville ha även alla sina bildtexter nedsparade för att kunna starta upp ett nytt konto på en sida med exakt samma konto och utseende som dayviews. när det gäller struktur har fotografiskt minne vilket innebär att det jag vant mig vid ska se exakt likadant ut som jag har lärt mig. annars blir kaos. och efter tio år samma upplägg så pallar jag verkligen inte med mentalt att lära mig något nytt ifrån grunden. plus inte kan se på någon sa annan sida antalet bilder som lagts upp, kamera inställning man haft. vilken som besökt bilderna osv. laddar upp ett album på FB exempelvis så står det antal inlägg. Hur många bilder man lagt upp ser man bara om man lagt upp bilderna en och en.

och avslutningsvis så är dayviews grundpelare för alla sociala medier. skriver jag längre så gör jag det först på dayviews. sen går jag in via webversionen på mobilen. sparar ner bild och kopierar bildtext till instagram som är mitt näst största sociala medie. och även när skriver recensioner och annat som är längre så kopierar jag texten på dayviews först för att få ut recensionerna på min filmblogg och på facebok. så du förstår dilemmat. utan något som dayviews så rasar allt samman. det är dayviews ansvar om de drar igång något så bra utan syfte att driva det i evighet.

nu ska inte skriva mer om det. men det är bra får ut detta om de någonsin skulle få för sig att lägga ner sidan igen vilket jag inte längre är orolig för förvisso. men de då vet de nu vad de orsakar för psykisk smärta med att lägga ner sidan och det inte bara räcker med att materialet finns i en mapp. Det ska finnas en sajt där man sedan som gammal ska kunna gå in och se sitt liv i text och bild på strukturerad sida.
CrazyLizard Sun 13 Aug 15:48
fast jag sa ju klart och tydligt vad syftet var: Att kunna spara sina gamla minnen, vilket många, inklusive jag själv ville. Det var det enda syftet.

Men jag förstår om det för dig personligen inte hade varit lika kul såklart. Det hade det nog inte varit för någon :) Det är tråkigt att höra att detta påverkade dig så mycket, men nu kan vi ju alla andas ut igen då sidan kommer vara kvar. Dock måste du ändå förstå att det kostar pengar att driva en sajt, och om det inte finns tillräckligt med användare kan man inte heller dra in tillräckligt med pengar för att hålla igång sajten. Den här gången dök det upp några som var villiga att investera pengar, men det betyder ju inte att dessa människor komma kunna hålla sajten igång i all evighet. Det handlar inte om en attack mot dig eller någon annan användare, det är bara så det fungerar. Utan pengar kan man inte göra nånting. Det enda man kan göra är att hoppas att det fortsätter fungera enkelt. :)
Swinishly-Todd Sun 13 Aug 16:56
jo men då måste det finnas en back up plan också. missförstå inte nu. nedsparandet är en back up plan. jag menar en funktion som inte någon driver som man ansvarar för själv. typ en blogg med precis alla de funktioner som dayviews har och andra sidor saknar. det vore bra för som driver sidan att redan nu ta reda hur vi dayvews användare går vidare med sidan efter den läggs ner om ett sådant blir på tal igen. nu vet de ju efter den här situationen att zip filer är ett steg i rätt riktning. men det räcker tyvärr inte. all info hitta var flashback diskussioner som gav felaktiga länkar till sidor som kunde ersätta dayviews. dock måste jag ju säga man i alla fall kunde kontakt på den här sidan när man behövde hjälp. facebook och instagram ignorerar frågor när man har problem.

men det är väl inte så konstigt att man känner det som en attack emot mig personligen? jag vet ej vad andra sysslar på sidan. men jag har i all lagt ner varje dag av mitt liv i tio års tid på att dokumentera mina dagar i rätt ordning. man kronologiskt följa min resa från sämre till bättre fotograf. jag blickar aldrig bakåt. jag ska sparar till jag blir gammal. därför jag dessutom det var mycket jobbigt sparandet vid nerläggningen. hann aldrig göra den. men den skulle innebära att jag får blicka tillbaks på mina gamla minnen för snabbt.
RawNerd Fri 11 Aug 20:01
Fantastiskt besked! :)
PartOfHeaven Fri 11 Aug 16:34
fantastiska ni, tråkigt att de andra gett upp men välkommen ni nya!
Androideli Thu 10 Aug 19:25
Awesoooome :D
Jusmir Thu 10 Aug 14:51
Jättebra nyhet!!! :D
Crazydre Thu 10 Aug 12:07
HELL YEAH!!! :D :D :D
Inamabilis Thu 10 Aug 09:21
Åh vad glad jag blir~ Helt fantastiska nyheter! <3
FotoRobban Wed 9 Aug 23:26
Låter ju kanon det =).
jonathanstjej Wed 9 Aug 21:55
så sjukt bra blev glad nu :D :D
masart Wed 9 Aug 19:58
Underbart!! ♥♥♥
aaselia Wed 9 Aug 17:11
Yes!
Har gått o bearbetat detta...
Bra beslut.
Demona Wed 9 Aug 15:24
Vad glad jag blir. Tusen tack.
makeamess Wed 9 Aug 15:01
Nu blir det versaler här, så ursäkta, men
GUD VILKA UNDERBARA NYHETER!! ;_____; Fantastiska, underbara människor som räddar sidan och gör så många, många av oss så glada att det blir alldeles vått i ögonvrårna <3
huldrehamn Wed 9 Aug 17:49
Ja jag gjorde till och med en happy-dance! :D
huldrehamn Wed 9 Aug 13:25
Åh så glad jag blir! :D
aaselia Wed 9 Aug 17:12
Joddeladilooo
huldrehamn Wed 9 Aug 17:49
:D ♥
Corall Wed 9 Aug 12:45
Jaaaaaaa!!
mozzan63 Wed 9 Aug 12:33
Underbart.
aaselia Wed 9 Aug 17:14
Nu drar vi iväg igen,Mo!!!!!!
mozzan63 Wed 9 Aug 23:25
Ja,kände på mej att det skulle bli så när texten om slutet var borta.
DreveGracula Wed 9 Aug 12:21
Goda nyheter!! Måste bara komma förbi wtf-känslan nu när jag förberett mig så mycket på att sidan skulle försvinna. =oD
aaselia Wed 9 Aug 17:10
Ungefär så ja:)
Men visst blir man lite glad i.a.f;)
DreveGracula Wed 9 Aug 17:11
Ja, helt klart!!! ^^
mozzan63 Wed 9 Aug 23:24
Så roligt ha kvar alla vänner.

42 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/dv-utveckling/522344486/