Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons

Publish photos. As many as you want to. For free.

You can publish and share as many photos as you like to on Dayviews. You keep your rights to what you publish, and it's free. Sign up.

Vanliga frågor & svar

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får in på supporten. Kolla alltid här först innan du kontaktar supporten. Hittar du inte lösningen på ditt problem? Använd vårt supportformulär för att skapa ett ärende. Beskriv ditt problem så utförligt som möjligt och vad för eventuella lösningar du redan har testat.

KONTON

Glömt inloggningsuppgifter
Om du har glömt lösenordet kan du trycka på ”Glömt lösenord” för att få ett nytt skickat till din registrerade e-postadress. Har du glömt vilken e-postadress du har eller inte kommer åt det så måste du svara på följande kontrollfrågor för att bevisa att konto är ditt, och skicka in det via supportformuläret:

Användarnamn?
Vilken e-postadress registrerade du dig med?
Har du haft andra användarnamn, i så fall vilka?


Om ditt fullständiga namn är angivet på kontot och/eller om du har tydliga bilder på dig själv där så kan du även skicka en tydlig bild på ditt ID + en bild på dig där du håller i ditt ID genom supportformuläret för identifiering.
Supportformuläret hittar du här:

Ta bort konto
Så här gör du för att ta bort din Dayviews:

1. Klicka på Min hemvy.
2. Gå in på dina inställningar.
3. Klicka på Dayviewsinställningar.
4. Längst ner klickar du på rutan Ta bort konto.
5. Logga ut.

BILDER OCH INLÄGG

Ta bort andras bilder/inlägg
Anmäl de bilder/inlägg som du tycker är olämpliga eller bryter mot våra regler via Anmäl-knappen under inlägget/bilden. Det är väldigt viktigt att du väljer rätt kategori, annars går inte anmälan igenom.

Ta bort bilder från Google
Det är inte Dayviews som lägger ut bilder på Google, utan det är Google som tar bilderna per automatik. Du kan få hjälp av Google genom följande länk:

https://www.google.com/webmasters/tools/removals?pli=1

Tryck på knappen Ny begäran om borttagning.