Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

7 January 2017

Frampå eftermiddan så blev det lite bättre temperatur. Det var nere på dryga -21 en steg till ca -7. Sprang mest ut och in och gav hästarna mat. Idag r det "bara" - 3 Ha det gott! Frampå eftermiddan så blev det lite bättre temperatur. Det var nere på dryga -21 en steg till ca -7. Sprang mest ut och in och gav hästarna mat. Idag r det "bara" - 3 Ha det gott!
Bill gjorde det enda rätta igår, han tyckte inte om temperaturen ute, sa att "jag somnar om och vaknar imorron" Bill gjorde det enda rätta igår, han tyckte inte om temperaturen ute, sa att "jag somnar om och vaknar imorron"
Gick ner mot "stora" vägen och får se fullt med blåljus och så kommer ambulansen. Men det hände inte så mycket sen... alla blåljus åkte och ambulansen står kvar efter en dryg timme så jag tr Gick ner mot "stora" vägen och får se fullt med blåljus och så kommer ambulansen. Men det hände inte så mycket sen... alla blåljus åkte och ambulansen står kvar efter en dryg timme så jag tr

Direct link:
http://dayviews.com/steypa/2017/1/7/