Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

6 April 2017

Jodå, de finns där om man vet var man ska leta :-) Idag kommer nog dotters kissemisser, Billbo, Lizzie och Spencer. Hon ska till Sthlm och se Tokio Hotel och sen ska hon till Örebro över helgen. Jodå, de finns där om man vet var man ska leta :-) Idag kommer nog dotters kissemisser, Billbo, Lizzie och Spencer. Hon ska till Sthlm och se Tokio Hotel och sen ska hon till Örebro över helgen.
Dotters hästar dricker samtidigt, tänk om den ene dricker upp allt?! Det går ju åt en del vatten när solen skiner, fyller väl på ca 80 liter om dan Dotters hästar dricker samtidigt, tänk om den ene dricker upp allt?! Det går ju åt en del vatten när solen skiner, fyller väl på ca 80 liter om dan
Spencer är inte helt nöjd, att jag kommer är helt ok, men Majken och Ville var ena fulingar... Tror jag ska ha stängt till deras rum nån dag, så de känner sig mer tillfreds med tillvaron.. Spencer är inte helt nöjd, att jag kommer är helt ok, men Majken och Ville var ena fulingar... Tror jag ska ha stängt till deras rum nån dag, så de känner sig mer tillfreds med tillvaron..

Direct link:
http://dayviews.com/steypa/2017/4/6/