Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
3
6
9
20
 
 
 
 
 
 

June 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
21
 
 
 
 

May 2016

här är en bättre bild av gardinen. jag har en idee om gräddvit sammet ihop med denna. här är en bättre bild av gardinen. jag har en idee om gräddvit sammet ihop med denna.
på promenad till Nolias megaloppis...ca 5 km. vi hade flaggspaning på väg dit då det var en flaggdag idag. på promenad till Nolias megaloppis...ca 5 km. vi hade flaggspaning på väg dit då det var en flaggdag idag.
flaggspaning flaggspaning
flaggspaning flaggspaning
tussilago tussilago
tvärån tvärån
änder änder
skrattmåsar och några kajor som kalasar på någons matrester. skrattmåsar och några kajor som kalasar på någons matrester.
åh det här lät ju intressant.... ----------------- kollade upp det nu, och det är bara bostadsområdets namn...som det verkar. åh det här lät ju intressant.... ----------------- kollade upp det nu, och det är bara bostadsområdets namn...som det verkar.
inne på Nolias toalett... inne på Nolias toalett...
fikar lite i väntan på en vän till Margareta skulle hem, hämta bilen och köra hem porslinet hon köpt. fikar lite i väntan på en vän till Margareta skulle hem, hämta bilen och köra hem porslinet hon köpt.
flaggspaning flaggspaning
flaggspaning flaggspaning
Sen fikade vi alla på Espresso house.... Sen fikade vi alla på Espresso house....
Umeås äldsta bro, från 1860-talet. På väg hem längst med strandpromenaden. Umeås äldsta bro, från 1860-talet. På väg hem längst med strandpromenaden.
Vitsippor Vitsippor
krokusar krokusar
och en orädd kaja. och en orädd kaja.
En and i en stor vattenpöl i skogen... En and i en stor vattenpöl i skogen...
En and i en stor vattenpöl i skogen... En and i en stor vattenpöl i skogen...
Nybygget på Älvtået. =/ Här stod en parstuga och ett boningshus med ladugård innan det revs. Nybygget på Älvtået. =/ Här stod en parstuga och ett boningshus med ladugård innan det revs.
Gryta och soppa på gång. Gryta och soppa på gång.
Kycklinggryta med curry och svenska rotsaker. Kycklinggryta med curry och svenska rotsaker.
två dukar i en intressant guldig kopparfärg. en djursvans som nyckelring. två dukar i en intressant guldig kopparfärg. en djursvans som nyckelring.
5 teskedar. en liten vit pälsboll som ett örhänge hamnade inte med på bild. 5 teskedar. en liten vit pälsboll som ett örhänge hamnade inte med på bild.

Loading more images...