Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

Monday 20 August 2007   photo 1/104

Ja, idag har jag sett Donnie Darko. Det var en riktigt bra film som jag rekommenderar er att se. Sen är det ju Jake Gyllenhaal som spelar Donnie Darko, jag menar, det gör ju inte saken sämre... =) Andra som jag kände igen var Drew Barrymore och så en som var med i Cityakuten. Kvinnan som spelade den skumma idrottsläraren är också med i Jericho (som går på torsdagar på TV4+) och har affären där.
Jag lägger upp två bilder på Jake Gyllenhaal, den andra kanske får vara tillägnad en viss klasskompis (någon som känner sig träffad?)

Ja, idag har jag sett Donnie Darko. Det var en riktigt bra film som jag rekommenderar er att se. Sen är det ju Jake Gyllenhaal som spelar Donnie Darko, jag menar, det gör ju inte saken sämre... =) Andra som jag kände igen var Drew Barrymore och så en som var med i Cityakuten. Kvinnan som spelade den skumma idrottsläraren är också med i Jericho (som går på torsdagar på TV4+) och har affären där. Jag lägger upp två bilder på Jake Gyllenhaal, den andra kanske får vara tillägnad en viss klasskompis (någon som känner sig träffad?)

Annons

Comment the photo

or log in:
 

3 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/linusoskar/album/63943/86212109/