Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
13
15
17
18
19
20
21
30
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
9
10
11
24
27
28
30
 
 
 
 
 
 

8 September 2017

Precis alla kommer väl ihåg den fula gula dansbandsvästen som jag provade på skoj för drygt tre år sen? Precis alla kommer väl ihåg den fula gula dansbandsvästen som jag provade på skoj för drygt tre år sen?
Idag köpte jag den, och ett par festliga brallor. =oD Ska väl kanske gå att ha det här på sig nån gång? Idag köpte jag den, och ett par festliga brallor. =oD Ska väl kanske gå att ha det här på sig nån gång?
Jag äter ju inte chips och sånt längre, men för att regler ska bekräftas så krävs det undantag. Och när chipsen ska smaka äppelpaj så måste man väl testa?? Och jodå, väldigt bra äppelpa Jag äter ju inte chips och sånt längre, men för att regler ska bekräftas så krävs det undantag. Och när chipsen ska smaka äppelpaj så måste man väl testa?? Och jodå, väldigt bra äppelpa
Mumsade chipsen till lite film, hyrde några när jag var i Borås. Hittade fyra st som kanske kan vara bra, men hon i kassan sa att de nu hade ett medlemserbjudande så jag fick hyra fem filmer för Mumsade chipsen till lite film, hyrde några när jag var i Borås. Hittade fyra st som kanske kan vara bra, men hon i kassan sa att de nu hade ett medlemserbjudande så jag fick hyra fem filmer för

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2017/9/8/