Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
4
5
8
12
19
20
22
25
29
 
 
 

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
11
14
17
20
26
 

March 2017

Idag stog det turnering i innebandy på menyn. Idag stog det turnering i innebandy på menyn.
Min söta lilla Gandalf. Min söta lilla Gandalf.
Ibland har man det lugnt och skönt på jobbet. Blev även en del städning idag men det var i alla fall ingen stress. Ibland har man det lugnt och skönt på jobbet. Blev även en del städning idag men det var i alla fall ingen stress.
Idag blev det musikal... Idag blev det musikal...
Kallas det fortfarande snöflinga när det är ett mönster på en isbit? Kallas det fortfarande snöflinga när det är ett mönster på en isbit?
Två av mina pojkar spelar dator...eller ja den ena spelar och den andra äter godis. Två av mina pojkar spelar dator...eller ja den ena spelar och den andra äter godis.
Gandalf tyckte att husses musmatta skulle smulas ner lite....den var för ren. Gandalf tyckte att husses musmatta skulle smulas ner lite....den var för ren.
Nu har jag ätit klart husse nu vill jag kela lite. Nu har jag ätit klart husse nu vill jag kela lite.
Idag snöade det perfekta små snöflingor ett tag. Idag snöade det perfekta små snöflingor ett tag.
Idag blev det lite historia. Idag blev det lite historia.
Gamla Egypten var verkligen något storslaget. Gamla Egypten var verkligen något storslaget.
Såg utställningen om Tutanhkamun tillsammans med Kim idag. Såg utställningen om Tutanhkamun tillsammans med Kim idag.
Trevlig kväll tillsammans med mina fina kollegor ikväll. Trevlig kväll tillsammans med mina fina kollegor ikväll.
Min näst sista Kawaiibox Min näst sista Kawaiibox
Som vanligt en massa söta saker att upptäcka när man öppnar lådan. Som vanligt en massa söta saker att upptäcka när man öppnar lådan.
Lördagsgodis Lördagsgodis
Vårtecken Vårtecken
Idag ritade vi Dedenne Idag ritade vi Dedenne
Lite matteprov idag. Lite matteprov idag.
Mer sol, mer värme och det känns som att våren kommer krypande. Mer sol, mer värme och det känns som att våren kommer krypande.
Har dom riktiga fjärilarna inte vaknat än får man sätta fuskfjärilar i håret. Underbara ungar på jobbet som får mig att skratta varje dag. Har dom riktiga fjärilarna inte vaknat än får man sätta fuskfjärilar i håret. Underbara ungar på jobbet som får mig att skratta varje dag.
Ibland är det verkligen sant att man blir som man umgås. Idag blev kopiatorn i arbetsrummet ett monster. Ibland är det verkligen sant att man blir som man umgås. Idag blev kopiatorn i arbetsrummet ett monster.
Det är ett privilegium att jobba i en skola som snart är 130år gammal. Det är på många sätt en magiskt vacker byggnad. Det är ett privilegium att jobba i en skola som snart är 130år gammal. Det är på många sätt en magiskt vacker byggnad.
Idag tror jag verkligen att våren är påväg. Jag har balkongdörren öppen frivilligt. Idag tror jag verkligen att våren är påväg. Jag har balkongdörren öppen frivilligt.
Rocka sockorna! Olika är bra. Rocka sockorna! Olika är bra.

Loading more images...