Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

August 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Saturday 3 March 2012   photo 1/1

Jag föll ihop och grät så mycket, när alla bitar satt på plast så kommer hans vänner och förstör. Jag skulle inte kunna hantera det här. Jag skulle förstöra Harry om jag berättade vad hans vänner hade gjort. Men om jag inte gjorde det så skulle han få reda på de av nån annan och då skulle jag kunna glömma att få en andra chans..Jag föll ihop och grät så mycket, när alla bitar satt på plast så kommer hans vänner och förstör. Jag skulle inte kunna hantera det här. Jag skulle förstöra Harry om jag berättade vad hans vänner hade gjort. Men om jag inte gjorde det så skulle han få reda på de av nån annan och då skulle jag kunna glömma att få en andra chans..
----------------------------------------------------------------------------

KAPITEL 7
Jolenes perspektiv:
Jag kunde knappt tro alls som hade hänt. Jag visste att det låg någon tanke bakom alltihopa, men jag vågade inte berätta för Harry vad som hänt. Jag skulle bryta sönder han totalt. Han förtjänade inte att må dåligt, det gjorde ingen av oss. Men jag är glad att jag aldrig var medveten om något av det här. 
Jag kände mig trött, det gör jag alltid efter jag gråtit. Jag tvättade ansiktet i kallt vatten och försökte se allt i en positiv vinkel.  Jag gick mot garderoben och tog på mig något lätt, eftersom det var så varmt utomhus. En kort blå kjol och ett vitt linne upptill för duga.  

Harrys perspektiv:
Kunde knappt bärga mig inför kvällen. Jag var så lycklig att vi löst alltihopa och ikväll så ska jag få ha henne för mig själv.
Jag låste dörren till mitt hus och börja gå mot bilen. På vägen till Jolene svängde jag förbi en blomaffär. Jag köpte en bukett med röda rosor. 
När jag var utanför Jolenes hus tutade jag och fick syn på hennes vackra ansikte titta ut genom fönstret i hennes rum. Jag gick fram till hennes dörr och jag blev chockad att hon hann komma ut före mig. Hon var underbart fin. Jag drog hennes hår bakom hennes öra och lyfte lätt upp hennes huvud med min hand och kysste henne. Jag la min arm runt hennes midja och drog henne tätt intill mig. Sedan räckte jag fram rosorna till henne. Såg verkligen hur glad hon blev, men hon hade inte sagt ett ända ord sen hon kom ut från dörren. Jag förstod att något inte stod rätt till men jag frågade inget. 

FRAMME VID RESTAURANGEN

När vi kom fram till vårat reserverade bord drog jag ut stolen åt henne och kysste henne i nacken. Jag kände hur hon rös till i hela kroppen. Jag hade verkligen saknat det här. 

Jolenes perspektiv:
I stort sätt hade jag inte sagt något under hela kvällen. Han var verkligen som en prins, jag kunde verkligen se igenom honom hur mycket han ångrade allt han gjort mot mig. Jag visste inte vad jag skulle säga och jag ville inte att han skulle börja misstänka något så jag sa
"vad vacker du är ikväll älskling"
Det kändes så konstigt, jag hade inte sagt något under hela kvällen och när jag sa det där så kollade han chockerande på mig. 
Harry svarade knappt på mig. Inte för att det var nån fråga eller så, men han kunde väl sagt detsamma eller ett ynka tack iallafall? 
"vet du vad Harry, jag tror vi ska dra hem till mig och bara mysa på där för den här middagen går inge vidare bra.."
Han nickade besviket mot mig, men jag visste att annars skulle vi bara suttit här som två främmande människor. 

Harrys perspektiv: 
Jag kände att något inte stod rätt till. Men jag visste inte hur jag skulle fråga henne. Hon betedde sig annorlunda konstigt nog även fast hon inte sa något.Men jag ville inte gå runt och tro något om min tjej som kanske inte ens är sant. Jolene gick nån meter framför mig, jag tog ett grep om hennes hand och snurra in henne i min famn och kysste henne. Jag tackade också för att hon stått ut med mig. Men hon kollade bara djupt i mina ögon och kysste mig bara tillbaka.


Den natten slutade vild och med mycket kärlek.
--------------------------
Nytt kapitel kommer ikväll, mer drama!! :D

Annons

Taggad med

Recent visitors

Comment the photo

or log in:
 
mer :D
TTAHERI Sat 3 Mar 2012 21:52 - group moderator
kommer troligast ikväll :)

2 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/gid3285621/502669572/