Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
5
7
10
12
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
 

August 2018

I september åker vi med Kejlax & Cobra som veckoelev till Ewa Angantyr, licencerad tränare av Karen Rolhf i naturlig dressyr (amerikansk dressyr tränare på Grand Prix nivå bosatt i Florida). I september åker vi med Kejlax & Cobra som veckoelev till Ewa Angantyr, licencerad tränare av Karen Rolhf i naturlig dressyr (amerikansk dressyr tränare på Grand Prix nivå bosatt i Florida).
Kejlax i sommar hagen:) Kejlax i sommar hagen:)
Kejlax:) Kejlax:)
1 av våra 3 hästar: Brawa, whels ponny kat.B 1 av våra 3 hästar: Brawa, whels ponny kat.B
Taxi hela dagen:) Taxi hela dagen:)
Idag är det träning för Yvonne hos Margita i Ånge, har en AR grupp där som tränar för Yvonne & även en grupp i Bräcke. Här är Brawa i en av gästhagarna:) Idag är det träning för Yvonne hos Margita i Ånge, har en AR grupp där som tränar för Yvonne & även en grupp i Bräcke. Här är Brawa i en av gästhagarna:)
Jag & Brawa i Ånge, hos Margita Jag & Brawa i Ånge, hos Margita
Jag & Brawa Jag & Brawa
Jag & Brawa Jag & Brawa
Idag tränar jag & Brawa ground work (AR från marken) för Yvonne, finns en AR grupp i Ånge, så vi håller till hos Margita:) Idag tränar jag & Brawa ground work (AR från marken) för Yvonne, finns en AR grupp i Ånge, så vi håller till hos Margita:)
Ground work (AR från marken) för Yvonne Ground work (AR från marken) för Yvonne
Brawa tränar ground work (AR från marken) för Yvonne, här är vi i Ånge hos Margita. Yvonne har tränings grupper i AR i Ånge & Bräcke:) Brawa tränar ground work (AR från marken) för Yvonne, här är vi i Ånge hos Margita. Yvonne har tränings grupper i AR i Ånge & Bräcke:)
Brawa tränar ground work för Yvonne Brawa tränar ground work för Yvonne
I Ånge med Brawa, vi tränar ground work (AR från marken) för Yvonne I Ånge med Brawa, vi tränar ground work (AR från marken) för Yvonne
Brawa tränar ground work Brawa tränar ground work
Brawas fina kapson är från Taur, finns även hos Ponny Pop & i flera färger:) Brawas fina kapson är från Taur, finns även hos Ponny Pop & i flera färger:)
Brawa tränar ground work för Yvonne Brawa tränar ground work för Yvonne
Med på träningen var även Karin & Zeus, PRE-valack, brukar träffa på Karin & Zeus i Bräcke oxå:) Med på träningen var även Karin & Zeus, PRE-valack, brukar träffa på Karin & Zeus i Bräcke oxå:)
Anna & hennes varmblods valack som jag inte kan namnet på, Anna tränar mest i Ånge:) Anna & hennes varmblods valack som jag inte kan namnet på, Anna tränar mest i Ånge:)
Natt med 95an:) Natt med 95an:)
Svängde förbi återvinningen i Torvalla, papper, plast & plåt... Svängde förbi återvinningen i Torvalla, papper, plast & plåt...

Loading more images...