Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
4
7
12
13
20
21
22
24
25
26
27
29
30
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
8
10
11
12
17
24
25
26
27
28
30
31
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Fullt hus! :) Fullt hus! :)
Idag fick jag med hela gänget hem. Jag skulle bara haft Lion, men de andra två ville oxå följa med sa de. Idag fick jag med hela gänget hem. Jag skulle bara haft Lion, men de andra två ville oxå följa med sa de.
Elias tog med sin dator. Vad han visade har jag ingen aning om. :P Elias tog med sin dator. Vad han visade har jag ingen aning om. :P
Spännande var det iaf. :) Och gott med Glass! :D Spännande var det iaf. :) Och gott med Glass! :D
Efter maten klippte jag Lion, och slängde de små i badet. :) Efter maten klippte jag Lion, och slängde de små i badet. :)
:) :)
Medan de små badade spelade Elias dataspel. Sen åkte han oxå in i duschen. :P Medan de små badade spelade Elias dataspel. Sen åkte han oxå in i duschen. :P
På kvällen blev det film. :) Moana! Lion har ju sett den innan, men inte de andra två. :) På kvällen blev det film. :) Moana! Lion har ju sett den innan, men inte de andra två. :)
Myspys. :) Myspys. :)
Sen slocknade dessa två. Haha! Lion somnade innan filmen ens var slut. Jag kollade vidare lite på TV och Elias satt i köket och spelade på sin dator nån timme till innan jag bar in dessa till s
Godmorgon! Barnkanalen på Lions TV. :) Godmorgon! Barnkanalen på Lions TV. :)
Morgonstund har Guld i mun?! Eller? ;) Haha! Morgonstund har Guld i mun?! Eller? ;) Haha!
MINECRAFT :D Efter här gick vi ut och sparkade lite boll och lekte på lekplatsen innan hemfärd igen. MINECRAFT :D Efter här gick vi ut och sparkade lite boll och lekte på lekplatsen innan hemfärd igen.
Idag begav jag mig till Halmstad för en ny reklamfilmsinspelning. :) Märkte efter ett tag att ena bakbromsen låg emot. Suck! Eller faktiskt båda. men mest vänster bak. Hittade en verkstad på v
Framme vid härliga Tylösand! :D Framme vid härliga Tylösand! :D
Panorama från klipporna, på exakt samma ställe där vi stod och fotade för några år sedan med Farsan, Lion och Camilla. :) Panorama från klipporna, på exakt samma ställe där vi stod och fotade för några år sedan med Farsan, Lion och Camilla. :)
Finskjorta på. Vi skulle vara lite businessklädda sådär. :P Finskjorta på. Vi skulle vara lite businessklädda sådär. :P
Utsikten från filmplatsen. Någon som känner igen? Leffes Lounge. :) Vi gör är en reklam för ett företag som jobbar med hjälpmedel för hörselskadade. "PHONAK" heter det. Utsikten från filmplatsen. Någon som känner igen? Leffes Lounge. :) Vi gör är en reklam för ett företag som jobbar med hjälpmedel för hörselskadade. "PHONAK" heter det.
Efteråt gick jag ner och mös av utsikten en stund innan hemfärd. Stod på samma brygga som Jag, Lion och Farsan åt en glass på sist vi var där. :) Efteråt gick jag ner och mös av utsikten en stund innan hemfärd. Stod på samma brygga som Jag, Lion och Farsan åt en glass på sist vi var där. :)
Finskjorta inför Reklaminspelning på Hotel Tylösand :) Finskjorta inför Reklaminspelning på Hotel Tylösand :)
Tylösand by the Cliffs. :) Tylösand by the Cliffs. :)
Tylösand by the Beach! :D Tylösand by the Beach! :D
Nationaldagen! :D Nationaldagen! :D
En solig dag på gården. :) 100% Arabland. Och det flyttar in nya hela tiden. För varje svensk som flyttar, kommer det en ny stor arabfamilj och flyttar in. En solig dag på gården. :) 100% Arabland. Och det flyttar in nya hela tiden. För varje svensk som flyttar, kommer det en ny stor arabfamilj och flyttar in.
Inget fel på barnen i sig. Men när man är minoritet i sitt EGET land är nåt jääävligt fel. Arabungar är mycket mer hänsynslösa än svenska barn i allmänhet. Och det är mer en regel än u Inget fel på barnen i sig. Men när man är minoritet i sitt EGET land är nåt jääävligt fel. Arabungar är mycket mer hänsynslösa än svenska barn i allmänhet. Och det är mer en regel än u

Loading more images...