Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

Friday 2 January 2015   photo 1/4

Befriad!
Tada
;____;
En white skin Dollzone Nyu! Förra ägaren hade bara plockat upp henne ur lådan och lagt ned henne igen så hon är helt sprillans superny. Hon är jetteleten och så himlans söt att jag vill slå med något hårt i pannan, eller bygga något med mycket spik, eller trampa på en legobit och skrika fula ord så att grannbarnen börjar gråta, för att återfå lite av min manlighet. Har önskat ha en i massa år efter att Tua hade en och sålde den vidare, så när hon blev till salu igen här på bilddagboken så var jag så hääääääääääääär nära att få fingrarna på 'na, men var för sent ute Soot Morose
:D <3

Befriad!

Tada
;____;

En white skin Dollzone Nyu! Förra ägaren hade bara plockat upp henne ur lådan och lagt ned henne igen så hon är helt sprillans superny. Hon är jetteleten och så himlans söt att jag vill slå med något hårt i pannan, eller bygga något med mycket spik, eller trampa på en legobit och skrika fula ord så att grannbarnen börjar gråta, för att återfå lite av min manlighet. Har önskat ha en i massa år efter att Tua hade en och sålde den vidare, så när hon blev till salu igen här på bilddagboken så var jag så hääääääääääääär nära att få fingrarna på 'na, men var för sent ute <!--3
Hence, I took to Russia, och här är hon nu! Min alldeles egen ;___; <3 Hon har så stört mycket attityd, hon kan nog sopa golvet med killarna här hemma trots sin fingerborgsstorlek.

Medan Bastien hoggat hennes tilltänkta ögon (och han är täckt i plast från topp till tå för han undergår hårimplantat och limoperation) så får hon ha svarta så länge. Peruken var lite för stor men fixar jag en wigcap kommer den sitta som en smäck.

Sedan kläder då.
Hon är ju så liten ._____. Kommer få sy allt för hand.

Och vad gäller introduktion så kör vi på!

Welcome to the gemenskap, din pluttiga lilla fjant
<b style="background-color: rgb(255, 255, 255);">Soot Morose

:D <3

Annons

Camera info

Camera Canon EOS 50D
Focal length 23 mm
Aperture f/3.2
Shutter 1/40 s
ISO 500
Log in to comment the photo:

1 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/makeamess/album/329117/519292231/