Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

January 2017

precis vad jag skulle vilja i år; Åka till London på weekend, Åka en vecka till Kroatien Åka på en höst weekend någonstans. precis vad jag skulle vilja i år; Åka till London på weekend, Åka en vecka till Kroatien Åka på en höst weekend någonstans.
- -
2017, I'm here baby ! 2017, I'm here baby !
- -
- -
såg en hunk på gymmet idag, han sjönk i mina ögon när han speglade sig och tog en selfie då var han ingen hunk längre #hataselfiespågymmet såg en hunk på gymmet idag, han sjönk i mina ögon när han speglade sig och tog en selfie då var han ingen hunk längre #hataselfiespågymmet
xD xD
- -
- -
max varje dag haha. max varje dag haha.
- -
tyvärr tyvärr
- -
- -
- -
för att vi har det så jävla bra i jämförelse med så många och vi är så otroligt otacksamma över det. ta en funderare på hur glad du skulle bli av att få tillbaka allt du har idag om du en för att vi har det så jävla bra i jämförelse med så många och vi är så otroligt otacksamma över det. ta en funderare på hur glad du skulle bli av att få tillbaka allt du har idag om du en
det är mycket nu som snurrar i mitt huvud. det är mycket nu som snurrar i mitt huvud.
- -
haha så kul. haha så kul.
<3 <3
exakt så exakt så
för att vissa människor är så falska för att vissa människor är så falska
oldie oldie
- -
hahahah bästa hahahah bästa

Loading more images...