Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Idag fick jag mina nya datorprylar! :D Idag fick jag mina nya datorprylar! :D
Men Kristoffer var ännu gladare..... Men Kristoffer var ännu gladare.....
Inte så konstigt heller! Äntligen! Efterlängtade Wii! Inte så konstigt heller! Äntligen! Efterlängtade Wii!
Åh, ljuva låda! Vilken upplevelse! Xbox kan slänga sig i väggen. Det är det här som är nästa generation! Revolution! Åh, ljuva låda! Vilken upplevelse! Xbox kan slänga sig i väggen. Det är det här som är nästa generation! Revolution!
Massa tillbehör och skit. :) Massa tillbehör och skit. :)
Wii sports. Trodde aldrig jag skulle finna ett sportspel roligt, men herrejävlar! :D Wii sports. Trodde aldrig jag skulle finna ett sportspel roligt, men herrejävlar! :D
Swing it! Vi lär ha sett roliga ut då vi stod och viftade mitt i vardagsrummet. Swing it! Vi lär ha sett roliga ut då vi stod och viftade mitt i vardagsrummet.
Sen la jag färdigt pusslet :) 1000 bitar, äntligen på plats! Sen la jag färdigt pusslet :) 1000 bitar, äntligen på plats!
Och Kristoffer fick spela sitt efterlängtade Zelda; Twilight princess. :D Och Kristoffer fick spela sitt efterlängtade Zelda; Twilight princess. :D
Hm.. Detta är väl vad jag kommer se av honom de närmsta dagarna.. Hm.. Detta är väl vad jag kommer se av honom de närmsta dagarna..
Så grymt fint gjort :D Svårt att fota en tv-skärm dock. Så grymt fint gjort :D Svårt att fota en tv-skärm dock.
På måndag slutar K sent. Då ska jag också börja spela. ;) På måndag slutar K sent. Då ska jag också börja spela. ;)

Direct link:
http://dayviews.com/outrageous/2006/12/8/

Visa toppen Show footer Byt till svenska