Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2007

M
T
W
T
F
S
S
 
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

June 2007

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Tidigt upp på morgonen för att förbereda! Fråga mig inte vad tusan Klas gjorde. Tidigt upp på morgonen för att förbereda! Fråga mig inte vad tusan Klas gjorde.
Klas. Spelar gitarr i SSU-bandet. Klas. Spelar gitarr i SSU-bandet.
Simon. Spelar trummor i SSU-bandet. Simon. Spelar trummor i SSU-bandet.
Alexander J. Spelar bas i SSU-bandet. Tro mig att han verkligen var surare något senare, än han ser ut på det här kortet. Vi fick nämligen ett avhopp, en gitarrist (Inte Kla Alexander J. Spelar bas i SSU-bandet. Tro mig att han verkligen var surare något senare, än han ser ut på det här kortet. Vi fick nämligen ett avhopp, en gitarrist (Inte Kla
Alla i bandet utom jag. Utrustningen kom jättesent, så vi kunde inte soundchecka. Det var en fin, men stressig dag. Alla i bandet utom jag. Utrustningen kom jättesent, så vi kunde inte soundchecka. Det var en fin, men stressig dag.
:P
Jag sjunger i bandet :P Jag sjunger i bandet
Vi samlades för att åka buss till Storfors varv och marina, där tåget skulle gå ifrån Vi samlades för att åka buss till Storfors varv och marina, där tåget skulle gå ifrån
Mer folk som samlades Mer folk som samlades
När vi anlände utrustades folk med plakat. Jag själv skulle bära SSU Piteås fana! *böse* När vi anlände utrustades folk med plakat. Jag själv skulle bära SSU Piteås fana! *böse*
De allra trognaste som samlades först för att gå hela vägen. Mest äldre folk. De allra trognaste som samlades först för att gå hela vägen. Mest äldre folk.
Så här såg jag ut... Jag lyckas alltså blunda på det enda kortet av mig, typ -.- Så här såg jag ut... Jag lyckas alltså blunda på det enda kortet av mig, typ -.-
Ferid höjde SSU-flaggan mot skyarna Ferid höjde SSU-flaggan mot skyarna
SSU:arna :) SSU:arna :)
Folk! Folk!
På andra sidan vattnet såg man ASSI (Jag vet att det inte heter det längre, stfu) bolma ut rök. Leve industrialismen? O.o På andra sidan vattnet såg man ASSI (Jag vet att det inte heter det längre, stfu) bolma ut rök. Leve industrialismen? O.o
Till slut avtågade vi, och Fredrik tog över min kamera. Jag gick i täten med SSU:s fana *stolt* Till slut avtågade vi, och Fredrik tog över min kamera. Jag gick i täten med SSU:s fana *stolt*
Borgarna raserar Folkhemmet, gatuteater framförd av SSU Borgarna raserar Folkhemmet, gatuteater framförd av SSU
Kommer det att gå så här?
Skäms på dig, Reinfeldt! Kommer det att gå så här? Skäms på dig, Reinfeldt!
Frida höll tal och ägde. Före det hade vi spelning, men jag har inte fått tag i några bilder från den än! Frida höll tal och ägde. Före det hade vi spelning, men jag har inte fått tag i några bilder från den än!
Hon drog över tiden. Rätt gjort! Hon drog över tiden. Rätt gjort!
Hannah Bergstedt gästade även tillställningen och höll ett fint tal! Hannah Bergstedt gästade även tillställningen och höll ett fint tal!
Det var en STOR talarstol. Det var en STOR talarstol.
Efteråt drog massor av oss på Sunes, efter att ha städat självklart. Efteråt drog massor av oss på Sunes, efter att ha städat självklart.
Alexander var lite böse i bakgrunden Alexander var lite böse i bakgrunden
Nina och Jasmine utbytte telefonnummer, tror jag. Fotade dem gjorde jag iallafall :) Nina och Jasmine utbytte telefonnummer, tror jag. Fotade dem gjorde jag iallafall :)

Loading more images...