Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

Sunday 30 May 2010   photo 1/81

Helgen :
Fredag: skola.. två redovisningar ( på rumsperspektivet i 3d och på keramiken vi gjort i skolan) Fick bättre än bara godkänt på alla saker jag gjort :D.. på kvällen gjorde vi Pizza och kollade på "the mist"
Lördag : chilla lite och fira Sandra hemma hos henne på 20 årsdagen på kvällen. Kul! :)<3
Söndag : Morsdag. Fira Richies mamma hos hans syster och senare fira min mor hemma hos mamma och pappa som bjöd på massa fika och kvällsmat. Vi Spela kubb och Bull? Bool?? boul?? (bollspel iaf xD) (tänker inte skriva ut vem som vann för han bara fuskade hela tiden :E) xD
Tack alla för en trevlig helg :)

Helgen :


Fredag: skola.. två redovisningar ( på rumsperspektivet i 3d och på keramiken vi gjort i skolan) Fick bättre än bara godkänt på alla saker jag gjort :D.. på kvällen gjorde vi Pizza och kollade på "the mist"Lördag : chilla lite och fira Sandra hemma hos henne på 20 årsdagen på kvällen. Kul! :)<3Söndag : Morsdag. Fira Richies mamma hos hans syster och senare fira min mor hemma hos mamma och pappa som bjöd på massa fika och kvällsmat. Vi Spela kubb och Bull? Bool?? boul?? (bollspel iaf xD) (tänker inte skriva ut vem som vann för han bara fuskade hela tiden :E) xDTack alla för en trevlig helg :)

Annons

Comment the photo

or log in:
 

1 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/snowwwflake/album/298696/459682575/