Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2008

M
T
W
T
F
S
S
 
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
 
 
 
 

February 2008

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 

1 January 2008

Bröllopstårta till ett par som där tjejen kom från Japan, mannen från Sverige och de bodde i USA!!
Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. Blommorna är gjorda Bröllopstårta till ett par som där tjejen kom från Japan, mannen från Sverige och de bodde i USA!! Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. Blommorna är gjorda
bröllopstårta till ca 65 pers.
Innehåller blåbärsmousse och vit chokladmousse. Täckt med MMF. Kallorna är gjorda i flowerpaste. bröllopstårta till ca 65 pers. Innehåller blåbärsmousse och vit chokladmousse. Täckt med MMF. Kallorna är gjorda i flowerpaste.
Födelsedagstårta till makens mormor. innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF Födelsedagstårta till makens mormor. innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF
Födelsedagstårta.
Innehåller dumlefluff och hallonmousse. täckt med vit modelleringschoklad. Födelsedagstårta. Innehåller dumlefluff och hallonmousse. täckt med vit modelleringschoklad.
Namnsdagstårta till vår lilla älskling.
Fylld med tobleronemousse och hallonmousse. täckt med choklad-SP. Namnsdagstårta till vår lilla älskling. Fylld med tobleronemousse och hallonmousse. täckt med choklad-SP.
Födelsedagstårta till en kompis.
Innehåller hallonmousse och vaniljmousse och täckt med choklad-SP.
Dekorationerna är gjorda i flowerpaste Födelsedagstårta till en kompis. Innehåller hallonmousse och vaniljmousse och täckt med choklad-SP. Dekorationerna är gjorda i flowerpaste
Fikatårta till makens jobb. Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Fikatårta till makens jobb. Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF.
Fikatårta till ett gäng mammor från dagis. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Fikatårta till ett gäng mammor från dagis. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse.
Påsktårta som jag tog med till makens släkt när vi skulle på påskmiddag.
Fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Påsktårta som jag tog med till makens släkt när vi skulle på påskmiddag. Fylld med hallonmousse och vaniljmousse.
Födelsedagstårta till en liten tjej.
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med Marsipan. figurerna är gjorde med run-out. Födelsedagstårta till en liten tjej. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med Marsipan. figurerna är gjorde med run-out.
Brorsdotterns födelsedag.
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF. Brorsdotterns födelsedag. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF.
Dotterns 1-årstårta
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Dotterns 1-årstårta Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF.
tårta till kompisarnas son som fyllde 2 år. Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. tårta till kompisarnas son som fyllde 2 år. Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF.
Provtårta till en kommande bröllopstårta.
Innehåller nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse. täckt med marsipan.
Blommorna är gjorda i flowerpaste Provtårta till en kommande bröllopstårta. Innehåller nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse. täckt med marsipan. Blommorna är gjorda i flowerpaste
Tårta till makens chef.
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Blommorna är gjorda i Fp Tårta till makens chef. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Blommorna är gjorda i Fp
Mamms födelsedagstårta som hon skulle ha med till jobbet och bjuda på,
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse Mamms födelsedagstårta som hon skulle ha med till jobbet och bjuda på, Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse
Tårta till en traktorgalen liten kille.
Fylld med nougatmousse och vaniljmousse. täckt med MMF Tårta till en traktorgalen liten kille. Fylld med nougatmousse och vaniljmousse. täckt med MMF
Ipod-tårta som jag gjorde till en tårttävling med radiotema.
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF Ipod-tårta som jag gjorde till en tårttävling med radiotema. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF
Doptårta till min systerson.
Innehåller nougatmousse och vaniljmousse.. Doptårta till min systerson. Innehåller nougatmousse och vaniljmousse..
Bröllopstårta till ca 35 personer.
Fyllda med nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse. täckta med cremevit marsipan. Bröllopstårta till ca 35 personer. Fyllda med nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse. täckta med cremevit marsipan.
Till makens morfar på hans födelsedag.
Innehåller rabarber-jordgubbsmousse och vaniljmousse. Till makens morfar på hans födelsedag. Innehåller rabarber-jordgubbsmousse och vaniljmousse.
Studenttårta!
Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Studenttårta! Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. täckt med MMF.
Studenttårta till en tjej.
Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF. Studenttårta till en tjej. Innehåller hallonmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF.
Skolavslutningstårta!
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse, täckt med marsipan. Skolavslutningstårta! Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse, täckt med marsipan.
Doptårta till en liten Emma
fylld med hallonmousse och vit chokladmousse. täckt med MMF Doptårta till en liten Emma fylld med hallonmousse och vit chokladmousse. täckt med MMF
Rumptårta till en karl :)
Innehåller vaniljmousse i två lager och täckt med MMF Rumptårta till en karl :) Innehåller vaniljmousse i två lager och täckt med MMF
Bambitårta till en liten tjej.
Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF Bambitårta till en liten tjej. Fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. täckt med MMF
Födelsedagstårta åt en fotbollstokig liten kille.
Fylld med nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse, täckt med MMF. Födelsedagstårta åt en fotbollstokig liten kille. Fylld med nougatmousse, vaniljmousse och vit chokladmousse, täckt med MMF.
Hitta Nemo!
Fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse och täckt med MMF. Fiskarna är gjorda av marsipan. Hitta Nemo! Fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse och täckt med MMF. Fiskarna är gjorda av marsipan.
Orkidéer som jag har gjort till en bröllopstårta. Blommorna är gjorda i flowerpaste.. Orkidéer som jag har gjort till en bröllopstårta. Blommorna är gjorda i flowerpaste..
Tårta till makens chef som skulle ha den till sin mamma.
Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF. Tårta till makens chef som skulle ha den till sin mamma. Innehåller blåbärsmousse och vaniljmousse. Täckt med MMF.
Doptårta till en liten tjej + att hennes två äldre bröder skulle döpas samtidigt.
Innehåller nougatmousse och vaniljmousse. täckt med MMF. Doptårta till en liten tjej + att hennes två äldre bröder skulle döpas samtidigt. Innehåller nougatmousse och vaniljmousse. täckt med MMF.

Direct link:
http://dayviews.com/tartverkstaden/2008/1/1/