Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

November 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

November 2016

Räven. Räven.
Räven. Räven.
En groda hade hoppat ner i den tomma dammen. Räddade den. Måste bygga upp grodtrappan igen. En groda hade hoppat ner i den tomma dammen. Räddade den. Måste bygga upp grodtrappan igen.
Bettan. Bettan.
Mi. Mi.
Imorgon ska Ingrid ha sleepover kalas och jag tänkte förbereda maten. Tänkte laga tre st olika köttfärssåser. När jag skulle öppna en stor burk med krossade tomater visade det sig vara tomatpu Imorgon ska Ingrid ha sleepover kalas och jag tänkte förbereda maten. Tänkte laga tre st olika köttfärssåser. När jag skulle öppna en stor burk med krossade tomater visade det sig vara tomatpu
Plockat fram lite brädspel. Plockat fram lite brädspel.
Spelar Markooliospelet. Ingrid måste stå på ett ben i ett spelvarv. Spelar Markooliospelet. Ingrid måste stå på ett ben i ett spelvarv.
Tony. Tony.
Tony försöker sig på charader. Ingrid och jag fattade ingenting. Tony försöker sig på charader. Ingrid och jag fattade ingenting.
Kom lite snö. Kom lite snö.
Tur att jag hann få in fiskarna. Tur att jag hann få in fiskarna.
Flickorna ska sova i Sävsjön inatt. Flickorna ska sova i Sävsjön inatt.
Började om med köttfärssåsen. Den till vänster är med grönsaker. Vegetarisk till höger och den i kastrullen är utan grönsaker. Började om med köttfärssåsen. Den till vänster är med grönsaker. Vegetarisk till höger och den i kastrullen är utan grönsaker.
Lagar kalops tills imorgon. Lagar kalops tills imorgon.
Ingrids kompisar. Alice och Julia. Ingrids kompisar. Alice och Julia.
Ska torka lök. Ska torka lök.
Ben och Tony busar. Ben och Tony busar.
Andra natten för ryssarna i matkällaren. Andra natten för ryssarna i matkällaren.
Ben kollar om räven har glömt någon mat. Ben kollar om räven har glömt någon mat.
Ben. Ben.
Djupfrysta trattkantareller. Djupfrysta trattkantareller.
Plockade med mig lite hem. Plockade med mig lite hem.
En pokémon på altanen. En pokémon på altanen.
Har inte tömt varmkomposten klart ännu. Det är tungt. Imorgon kanske den blir helt tömd. Har inte tömt varmkomposten klart ännu. Det är tungt. Imorgon kanske den blir helt tömd.

Loading more images...