Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
9
10
11
24
27
28
30
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
7
9
12
13
16
19
20
23
24
26
27
29
 
 
 
 

October 2017

Hej, jag heter Andreas och köper mössor på barnavdelningen. Frågor på det? Hej, jag heter Andreas och köper mössor på barnavdelningen. Frågor på det?
Jag var inte till Borås bara för att köpa mössa, eller, egentligen var det inte alls därför jag åkte dit, det var ett impulsköp. Var dit för att beställa fler sektioner till min Muuto-hylla, Jag var inte till Borås bara för att köpa mössa, eller, egentligen var det inte alls därför jag åkte dit, det var ett impulsköp. Var dit för att beställa fler sektioner till min Muuto-hylla,
Men en brunrutig kavaj från 60-talet kan man väl ge en femtilapp för? Men en brunrutig kavaj från 60-talet kan man väl ge en femtilapp för?
Eh, vad är detta????? Inget jag köpte iallafall. =o/ Eh, vad är detta????? Inget jag köpte iallafall. =o/
Ååååååh!!! <3 Tyvärr kommer jag inte kunna gå den dagen. Sen är det ju inte en teaterföreställning som jag först trodde, utan bara filmmusiken som spelas, men det hade ju inte varit dum Ååååååh!!! <3 Tyvärr kommer jag inte kunna gå den dagen. Sen är det ju inte en teaterföreställning som jag först trodde, utan bara filmmusiken som spelas, men det hade ju inte varit dum
Jag brukar vanligen kolla bäst före-datumet när jag köper bröd så jag inte får hem vilken ihoptorkad skorpa som helst. Idag var tydligen ett undantag... De gröna prickarna på brödet såg vä Jag brukar vanligen kolla bäst före-datumet när jag köper bröd så jag inte får hem vilken ihoptorkad skorpa som helst. Idag var tydligen ett undantag... De gröna prickarna på brödet såg vä
Det här var ju inte så tokigt!! Fick en lite torr och sträv känsla i munnen av det, men utöver det så smakade det ju i stort sett som vanlig DrPepper. =o) Det här var ju inte så tokigt!! Fick en lite torr och sträv känsla i munnen av det, men utöver det så smakade det ju i stort sett som vanlig DrPepper. =o)
Jag borde verkligen rensa ur massa kartonger i källaren, sortera upp och slänga gamla tidningar, rensa i garderoben... En grundlig städning av lägenheten skulle inte heller sitta fel. Så idag åk Jag borde verkligen rensa ur massa kartonger i källaren, sortera upp och slänga gamla tidningar, rensa i garderoben... En grundlig städning av lägenheten skulle inte heller sitta fel. Så idag åk
Falekvarna, heter det där jag var. Falekvarna, heter det där jag var.
Falekvarna Falekvarna
Fick syn på en tiffetatt som satt och pjoffarsmoffade i gräset. Den såg inte jättesocial ut, så jag zoomade fullt och tog bilder på avstånd istället. Medan jag satt och kattpratade och kss-kss Fick syn på en tiffetatt som satt och pjoffarsmoffade i gräset. Den såg inte jättesocial ut, så jag zoomade fullt och tog bilder på avstånd istället. Medan jag satt och kattpratade och kss-kss
Klippte ner samma bild på katten. Tycker att det blir riktigt bra bilder på så långt avstånd för att bara vara en vanlig kompaktkamera. =o) Klippte ner samma bild på katten. Tycker att det blir riktigt bra bilder på så långt avstånd för att bara vara en vanlig kompaktkamera. =o)
Falekvarna Falekvarna
Falekvarna Falekvarna
Falekvarna Falekvarna
"Tomtens kvarn" "Tomtens kvarn"
"Tomtens kvarn" "Tomtens kvarn"
"Tomtens kvarn" "Tomtens kvarn"
Falekvarna Falekvarna
Falekvarna Falekvarna
Falekvarna Det fanns fler kvarnar i närheten, en hel radda. Men det började regna, så jag åkte vidare. Det blåste lite kallt också, så jag blev sugen på fika. Falekvarna Det fanns fler kvarnar i närheten, en hel radda. Men det började regna, så jag åkte vidare. Det blåste lite kallt också, så jag blev sugen på fika.
Åkte till Tidaholm där jag tänkte leta upp en café, men först behövde jag ta några bilder kring Vulcanön. Åkte till Tidaholm där jag tänkte leta upp en café, men först behövde jag ta några bilder kring Vulcanön.
Tidaholm Tidaholm
Aaaaaaaaaand!!!!!!!!!! ^^ Aaaaaaaaaand!!!!!!!!!! ^^
Tidaholm Tidaholm

Loading more images...