Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
6
7
9
11
12
16
18
19
20
21
23
28
29
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
24
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

June 2018

Havet är fint nu. Och varmt. Havet är fint nu. Och varmt.
Nu är Mia och hälsar på Lilla Åsa. Nu är Mia och hälsar på Lilla Åsa.
Kvällsrunda är bäst för hundflickorna när det nu är så varmt. Kvällsrunda är bäst för hundflickorna när det nu är så varmt.
På kurs i Göteborg. Utsikt från fönsterskrapan. På kurs i Göteborg. Utsikt från fönsterskrapan.
Ronny Åström sjöng att det bästa med Stockholm är tåget till Malmö. Så drastisk är jag inte vad gäller Göteborg, men skönt att slippa lyssna på fler konsulter. Ronny Åström sjöng att det bästa med Stockholm är tåget till Malmö. Så drastisk är jag inte vad gäller Göteborg, men skönt att slippa lyssna på fler konsulter.
Idag träffade vi en snällare orm på promenaden. I alla fall mindre giftig. Idag träffade vi en snällare orm på promenaden. I alla fall mindre giftig.
Mia bor hos oss två veckor. Mia bor hos oss två veckor.
Och så kom det några droppar regn. Och så kom det några droppar regn.
Denna växt verkar ha etablerat sig i Halland. Inte bra. Info från Wikipedia: Parkslide (Fallopia japonica) är en växtart i familjen slideväxter från Japan. Den är en storväxt, flerårig ört Denna växt verkar ha etablerat sig i Halland. Inte bra. Info från Wikipedia: Parkslide (Fallopia japonica) är en växtart i familjen slideväxter från Japan. Den är en storväxt, flerårig ört
Min vän Fadi från Libanon kommtill Sverige för att visa sin fru och lille son landet. Alltid roligt att ses. Och att fånträffa hans familj. Min vän Fadi från Libanon kommtill Sverige för att visa sin fru och lille son landet. Alltid roligt att ses. Och att fånträffa hans familj.
Det lilla härbret känns som hemma. Det lilla härbret känns som hemma.
Lusthuset är fint att sitta och käka i. Lusthuset är fint att sitta och käka i.
Och så är det Tällberg igen. Och så är det Tällberg igen.
Jag och Anna är modiga och badar i Siljan. Jag och Anna är modiga och badar i Siljan.
Och så här fint är det vid badplatsen. Och så här fint är det vid badplatsen.
Carl Larssongården Carl Larssongården
Carl Larssongården Carl Larssongården
Midsommarstången i Stensjö är ynklig. Men trevligt är det i alla fall. Midsommarstången i Stensjö är ynklig. Men trevligt är det i alla fall.
Nu är glada midsommaren slut. Mörker och kyla väntar. Nu gäller det att hålla ut till dess att det vänder igen. Nu är glada midsommaren slut. Mörker och kyla väntar. Nu gäller det att hålla ut till dess att det vänder igen.
När jag går en kvällspromenad noterar jag att midsommarstången, som på midsommarafton var bara en pinne, efteråt har blivit klädd. När jag går en kvällspromenad noterar jag att midsommarstången, som på midsommarafton var bara en pinne, efteråt har blivit klädd.
Väl hemma sitter en trogen liten Åsa och väntar. Jag skulle gå fort för att få motion, då kan vi inte stanna vid varenda tuva och lukta, så hon fick inte följa med. Väl hemma sitter en trogen liten Åsa och väntar. Jag skulle gå fort för att få motion, då kan vi inte stanna vid varenda tuva och lukta, så hon fick inte följa med.
Midsommarbuketten håller sig. Midsommarbuketten håller sig.
Dags för ett återbesök i plurret. Dags för ett återbesök i plurret.
Kvällspromenad i vackra Stensjö. Titta noga, vid horisonten går lastfartyget Makassar highway. Kvällspromenad i vackra Stensjö. Titta noga, vid horisonten går lastfartyget Makassar highway.
När det är varmt får man gå promenad med Lilla Åsa lite senare. Och inte mig emot. Vilket härligt ljus det är. När det är varmt får man gå promenad med Lilla Åsa lite senare. Och inte mig emot. Vilket härligt ljus det är.

Loading more images...