Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
9
 
 
 
 

4 October 2017

Jobbar. Jobbar.
Fått presentkort på 800 kr av mina arbetskamrater. Fått presentkort på 800 kr av mina arbetskamrater.
Allt på jobbet måste märkas enligt nya standarden 5 s. Jag har fått en egen hylla. Allt på jobbet måste märkas enligt nya standarden 5 s. Jag har fått en egen hylla.
Hönsvakt åt Jockes hönor. Stängde in dem för natten. Dom förra åt mina rävar upp. Hönsvakt åt Jockes hönor. Stängde in dem för natten. Dom förra åt mina rävar upp.
Hämtade efterlängtat paket på Ica. Hämtade efterlängtat paket på Ica.
Öppnade. Inpackat i mjukplast, folie och uppepå låg en värmepåse. Öppnade. Inpackat i mjukplast, folie och uppepå låg en värmepåse.
Tog bort det och sen var det massor med knövlad tidningspapper. Tog bort det och sen var det massor med knövlad tidningspapper.
Mitt i det låg det en plastlåda med min spindel inpackad i hushållspapper. Mitt i det låg det en plastlåda med min spindel inpackad i hushållspapper.
Satte i hela papperstussen med spindel i terrariumet och JAAA! Hon verkar pigg och kry. Satte i hela papperstussen med spindel i terrariumet och JAAA! Hon verkar pigg och kry.
Började utforska terrariumet direkt. Håller mörkt ett tag så att hon får vänja sig. Började utforska terrariumet direkt. Håller mörkt ett tag så att hon får vänja sig.
Så låt mig få presentera Barbie! Så låt mig få presentera Barbie!
Barbie är en Mexican Redrump. Barbie är en Mexican Redrump.
Barbie. Barbie.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/10/4/