Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

16 April

Ny gäst i trädgården. https://youtu.be/JohbStYkREU Ny gäst i trädgården. https://youtu.be/JohbStYkREU
Mård. https://youtu.be/eXLQXH6OvSI https://youtu.be/3t0H1YhbFdg Mård. https://youtu.be/eXLQXH6OvSI https://youtu.be/3t0H1YhbFdg
Lovisa har varit här idag. Behövde kolla upp magen och Östersund hade inte tid för henne utan hon fick åka hit till Sundsvall. Lovisa har varit här idag. Behövde kolla upp magen och Östersund hade inte tid för henne utan hon fick åka hit till Sundsvall.
Magnus får smaka chips. Magnus får smaka chips.
Nja. Nog för att hon är tjock men inte riktigt så här tjock. Magnus har nosat henne i rumpan. Nja. Nog för att hon är tjock men inte riktigt så här tjock. Magnus har nosat henne i rumpan.
Tvillingarna är nu 32 veckor gamla - + 5 dagar som det skiljer dem åt. Tvillingarna är nu 32 veckor gamla - + 5 dagar som det skiljer dem åt.
Kokade vitlökssoppa igår som jag bjöd dockan på. Kokade vitlökssoppa igår som jag bjöd dockan på.
Truls och Kettil ska pojkarna heta. Truls och Kettil ska pojkarna heta.
Magnuuuuuus du får inte bära runt på Reina! Magnuuuuuus du får inte bära runt på Reina!
Jo, mården kom tillbaka men det var dimma och duggregn så det blev inga fina bilder :( Jo, mården kom tillbaka men det var dimma och duggregn så det blev inga fina bilder :(

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2018/4/16/