Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

24 January 2019

Ibland är det trångt på Ortvikens parkering. Ibland är det trångt på Ortvikens parkering.
Tur leker med Yangs svans. Tur leker med Yangs svans.
Tony hade bakat bröd när jag kom hem. Tony hade bakat bröd när jag kom hem.
Middag. Middag.
Blev inspirerad av Frida som åkt skidor med sin skolklass idag och plockade fram mina skidor och vallaväskan som jag vann för några år sedan. Blev inspirerad av Frida som åkt skidor med sin skolklass idag och plockade fram mina skidor och vallaväskan som jag vann för några år sedan.
Nyspårat I Nolby. Nyspårat I Nolby.
Fanns dock ingen belysning påslagen. Fanns dock ingen belysning påslagen.
Körde bara ett varv. Tony satt i bilen och väntade och jag var osäker på hur länge batterierna skulle hålla i pannlampan. Körde bara ett varv. Tony satt i bilen och väntade och jag var osäker på hur länge batterierna skulle hålla i pannlampan.
Tur. Tur.
Tur. Tur.
Liv har vänt sig i lådan. Ska försöka få ner temperaturen lite. Liv har vänt sig i lådan. Ska försöka få ner temperaturen lite.
Yin. Yin.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2019/1/24/