Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
24
25
26
27
28
29
30
 

17 May 2019

Ska åka till veterinären med Tur men Yin har ockuperat buren. Ska åka till veterinären med Tur men Yin har ockuperat buren.
Nykastrerad katt. Den andra testikeln låg i ljumsken så veterinären gjorde ett litet snitt och tog bort den också. Dom hade strul med datan så fakturan skulle skickas så än vet jag inte hur dyr Nykastrerad katt. Den andra testikeln låg i ljumsken så veterinären gjorde ett litet snitt och tog bort den också. Dom hade strul med datan så fakturan skulle skickas så än vet jag inte hur dyr
Magnus i tjärnen. Magnus i tjärnen.
Hittade fler murklor. Hittade fler murklor.
Magnus i Vaplebäcken. Magnus i Vaplebäcken.
Blåsippa. Blåsippa.
Plommonträden blommar. Plommonträden blommar.
Även mitt päronträd som aldrig gett frukt är full med blommor. Även mitt päronträd som aldrig gett frukt är full med blommor.
Plockade ut mina plantor men dom kommer inte att få plats... Plockade ut mina plantor men dom kommer inte att få plats...
Sista fönstret på plats. Sista fönstret på plats.
Ryssar. Ryssar.
Kallt i skuggan. Kallt i skuggan.
Lövbiff med murkelsås till middag. Lövbiff med murkelsås till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2019/5/17/