Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2011

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
5
7
10
14
16
20
25
 

August 2011

M
T
W
T
F
S
S
1
2
7
15
17
19
23
25
 
 
 
 
 

6 July 2011

Idag var det kusin LInns 21 års dag. Det firade vi hemma hos Moster. Idag var det kusin LInns 21 års dag. Det firade vi hemma hos Moster.
Dags för sommarens 2:a möhippa. Dags för sommarens 2:a möhippa.
Hela gänget sitter med spänning och inväntar den blivande bruden. Hela gänget sitter med spänning och inväntar den blivande bruden.
Jag och Tatjana (Tana) redo för kvällens festligheter Jag och Tatjana (Tana) redo för kvällens festligheter
Den blivande bruden var helt inne på att hon skulle på en lugn spa kväll... så tala om snopen hon blev.... Den blivande bruden var helt inne på att hon skulle på en lugn spa kväll... så tala om snopen hon blev....
När vi kastade oss fram och slängde en massa konfetti över henne :-) När vi kastade oss fram och slängde en massa konfetti över henne :-)
Självklart är vi ett snällt gäng som inte vill spöka ut någon så det enda hon fick var en söt liten slöja. Detta fixade gängets frisör tana galant. Självklart är vi ett snällt gäng som inte vill spöka ut någon så det enda hon fick var en söt liten slöja. Detta fixade gängets frisör tana galant.
Sen skålades det i skumpa. Sen skålades det i skumpa.
Annica, Katinka och Ida Annica, Katinka och Ida
Kvällen började med en underbar middag som vår kock Ullis fixat ihop. Kvällen började med en underbar middag som vår kock Ullis fixat ihop.
Middagen bestod av Lax med basilikasås och primörer. Bland det absolut godaste jag ätit på länge. En helt fantstiskt god basilikasås vill jag lova. Middagen bestod av Lax med basilikasås och primörer. Bland det absolut godaste jag ätit på länge. En helt fantstiskt god basilikasås vill jag lova.
Till efterrätt bjöds mangosorbe dränkt i Asti Cinzano och färska smultron. Samt ett antal lite mer pinsamma frågor som fick gå bordet runt. Till efterrätt bjöds mangosorbe dränkt i Asti Cinzano och färska smultron. Samt ett antal lite mer pinsamma frågor som fick gå bordet runt.
Sen var det dags att börja grogga. Det var bara att suga på. Sen var det dags att börja grogga. Det var bara att suga på.
Vi andra fick nöja oss med liten minder behag denna kväll. Ida stod för drinkarna men undrar om hon missförstått det där med Piggelindrinkar??? HAr aldrig sett en piggelindrink med en hel piggel Vi andra fick nöja oss med liten minder behag denna kväll. Ida stod för drinkarna men undrar om hon missförstått det där med Piggelindrinkar??? HAr aldrig sett en piggelindrink med en hel piggel
Kring 21 blev det så dags för kubb. Dock med egenskrivna regler. Där det förekom en hel del uppdrag för den blivande bruden att genomföra så fort vi fällde en kägla. Kring 21 blev det så dags för kubb. Dock med egenskrivna regler. Där det förekom en hel del uppdrag för den blivande bruden att genomföra så fort vi fällde en kägla.
Uppdrag nr 1. Fixa fram en kopp mjöl, en banan och ett ägg. får dock ej hämtas från värdinnan. Katinka löste det gallant tack vara hjälp från grannarna. Uppdrag nr 1. Fixa fram en kopp mjöl, en banan och ett ägg. får dock ej hämtas från värdinnan. Katinka löste det gallant tack vara hjälp från grannarna.
Tävlingsmänniska och sporttokig som hon är bestod uppdrag 2-5 av att: springa ett par varv runt huset, göra armhävningar samt jonglera med en boll. Tävlingsmänniska och sporttokig som hon är bestod uppdrag 2-5 av att: springa ett par varv runt huset, göra armhävningar samt jonglera med en boll.
Uppdrag 6 svep en enkel shot. Uppdrag 6 svep en enkel shot.
Uppdrag 7 utför en dans. Uppdrag 7 utför en dans.
Vissla med kex i munnen... Vissla med kex i munnen...
Uppdrag 8 ring upp din blivande man och verkligen förklara för honom vad han betyder för dig. Uppdrag 8 ring upp din blivande man och verkligen förklara för honom vad han betyder för dig.
Uppdrag 10 sätt snoppen på kroppen Uppdrag 10 sätt snoppen på kroppen
Efter att alla uppdrag utförts galant. (Kan bara påpeka att jag hade inte gjort alla) så blev det belöning med lite pedikyr. Efter att alla uppdrag utförts galant. (Kan bara påpeka att jag hade inte gjort alla) så blev det belöning med lite pedikyr.
Fram mot 23-24 tiden blev det dags för chokladdoppad frukt. Samt lite prisutdelning.... Fram mot 23-24 tiden blev det dags för chokladdoppad frukt. Samt lite prisutdelning....
Som bestod av en liten skumpa samt ett paket från kärleksbutiken med lite smått och gott i. Som bestod av en liten skumpa samt ett paket från kärleksbutiken med lite smått och gott i.
dags för sångstund dags för sångstund
Katinka gillar Karaoke. Då det är hennes möhippa måste vi ju försöka få den efter hennes tycke och smak. Så självklart slutade kvällen med karaoke. Katinka gillar Karaoke. Då det är hennes möhippa måste vi ju försöka få den efter hennes tycke och smak. Så självklart slutade kvällen med karaoke.
Med lite alkohol i kroppen tog vi nog alla (även vi som inte alls gillar detta) i för kung och fosterland. Med lite alkohol i kroppen tog vi nog alla (även vi som inte alls gillar detta) i för kung och fosterland.
Jag och Annica Jag och Annica

Direct link:
http://dayviews.com/charmtrollsmor/2011/7/6/