Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
8
10
12
14
15
18
22
30
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
5
8
9
11
12
13
21
26
30
 
 
 

25 May 2017

Idag åkte jag för att hälsa på min lille kattgosse August, och så Anger, Johnny och Arvid som han bor med då. August verkade jätteglad att se mig, och tog fram mysögonen. ^^ Idag åkte jag för att hälsa på min lille kattgosse August, och så Anger, Johnny och Arvid som han bor med då. August verkade jätteglad att se mig, och tog fram mysögonen. ^^
Selma ville också vara med på bild. Jag är inte svår. ^^ Selma ville också vara med på bild. Jag är inte svår. ^^
Sen åkte jag in till fastlandet för att se om farsgubben var hemma. Det var han, så det blev väl en del bilsnack och gammalt skvaller som vanligt. Sen åkte jag in till fastlandet för att se om farsgubben var hemma. Det var han, så det blev väl en del bilsnack och gammalt skvaller som vanligt.
Han har tagit ut gamm-pickupen också. Och så mycket som han har klagat på stora Kinafälgar i sina dagar, nu har han såna själv! Bak fick de tack och lov inte plats. Han har tagit ut gamm-pickupen också. Och så mycket som han har klagat på stora Kinafälgar i sina dagar, nu har han såna själv! Bak fick de tack och lov inte plats.
Framåt kvällen blev det en promenad. Med tanke på all mat man får hos morsan så borde man ju ta en rask promenad varje kväll, men en gång är åtminstone bättre än ingen gång. Den här lilla Framåt kvällen blev det en promenad. Med tanke på all mat man får hos morsan så borde man ju ta en rask promenad varje kväll, men en gång är åtminstone bättre än ingen gång. Den här lilla

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2017/5/25/