Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
9
10
11
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
2
3
5
6
12
13
16
18
19
22
23
25
26
27
 
 
 
 
 

January 2018

Idag var jag så trött så jag bara låg i soffan med en god bok hela dagen. Idag var jag så trött så jag bara låg i soffan med en god bok hela dagen.
Idag mådde Tåsilåsingen lite bättre och var i moppegaraget, så jag var dit och joinade honom en stund. Idag mådde Tåsilåsingen lite bättre och var i moppegaraget, så jag var dit och joinade honom en stund.
Han visade mig den här videon som jag nynnat på konstant sen dess. Kan hända att jag är den sista i världen som sett den, men ifall att någon mer har missat den så vill jag dela med mig. ^^ htt Han visade mig den här videon som jag nynnat på konstant sen dess. Kan hända att jag är den sista i världen som sett den, men ifall att någon mer har missat den så vill jag dela med mig. ^^ htt
I garaget hittade jag en bok om norrländsk vett och etikett. Tycker tumreglerna är riktigt bra, särskilt fyran. ^^ I garaget hittade jag en bok om norrländsk vett och etikett. Tycker tumreglerna är riktigt bra, särskilt fyran. ^^
Idag när det var klart och fint väder åkte jag på en liten utflykt. Idag när det var klart och fint väder åkte jag på en liten utflykt.
Framme! Framme!
Åkte till Västanåfallet då jag kom på att jag aldrig varit där på vintern. Skulle vara kul att klättra upp bredvid fallet och ta likadana bilder som jag gjorde på hösten härom året. Åkte till Västanåfallet då jag kom på att jag aldrig varit där på vintern. Skulle vara kul att klättra upp bredvid fallet och ta likadana bilder som jag gjorde på hösten härom året.
Fast det var inte skottat fram mot själva fallet, så det gick inte ta sig dit. Att pulsa genom djupsnön kände jag inte för. Fast det var inte skottat fram mot själva fallet, så det gick inte ta sig dit. Att pulsa genom djupsnön kände jag inte för.
Jag gick litegrann utmed bäcken som rinner därifrån istället. Jag gick litegrann utmed bäcken som rinner därifrån istället.
Det var ju mysigt att vara där ändå. Det var ju mysigt att vara där ändå.
Här kan man ju gå bort mot fallet annars. Orka nu. Här kan man ju gå bort mot fallet annars. Orka nu.
Lite lagom vinterfint sådär. Lite lagom vinterfint sådär.
Vet inte riktigt vad det är för gamla hus som står där... Vet inte riktigt vad det är för gamla hus som står där...
Det var -11 grader ute idag, den kallaste dagen under min vistelse här uppe, och här nånstans kände jag att jag skulle ha dragit på mig långkalijopper. Ändå är det ju 15-20 grader varmare än Det var -11 grader ute idag, den kallaste dagen under min vistelse här uppe, och här nånstans kände jag att jag skulle ha dragit på mig långkalijopper. Ändå är det ju 15-20 grader varmare än
Här fick det nog räcka, inne i skogen vill jag inte hamna. Här fick det nog räcka, inne i skogen vill jag inte hamna.
Och den bron jag hade tänkt att jag kunde gå över låter jag nog bli. Och den bron jag hade tänkt att jag kunde gå över låter jag nog bli.
Går tillbaka samma väg istället. Går tillbaka samma väg istället.
Sen tänkte jag åka över mot Liden och ta några bilder över Indalsälven från ett ställe som kallas Utsikten, men jag kom inte ihåg exakt var det stället låg, om det var norr eller söder om Sen tänkte jag åka över mot Liden och ta några bilder över Indalsälven från ett ställe som kallas Utsikten, men jag kom inte ihåg exakt var det stället låg, om det var norr eller söder om
Åkte omkring i Timrå litegrann, där jag letade efter ett hus som ligger alldeles där vid vägen svänger undan efter guppet över järnvägsövergången. Är man lite vårdslös av sig kan man med Åkte omkring i Timrå litegrann, där jag letade efter ett hus som ligger alldeles där vid vägen svänger undan efter guppet över järnvägsövergången. Är man lite vårdslös av sig kan man med
Det finns platser som skulle kunna vara fina i Timrå med. Det finns platser som skulle kunna vara fina i Timrå med.
Om man inte har något periferiseende eller luktsinne, vill säga. Om man inte har något periferiseende eller luktsinne, vill säga.
Varning för gamlingar!! Varning för gamlingar!!
Jag gav upp mitt letande efter det där huset och åkte till Merlo slott istället. Jag gav upp mitt letande efter det där huset och åkte till Merlo slott istället.
På onsdagar är det mekkväll i moppegaraget! På onsdagar är det mekkväll i moppegaraget!
När de flesta andra hade åkt hem blev det lite gitarrjammande också. Mårdstam och Niklas rockar loss fullständigt medan Fernéus drömmer rockdrömmar som aldrig kommer bli verklighet. ^^ När de flesta andra hade åkt hem blev det lite gitarrjammande också. Mårdstam och Niklas rockar loss fullständigt medan Fernéus drömmer rockdrömmar som aldrig kommer bli verklighet. ^^

Loading more images...